Спечелете чисто нов електрически скутер Career TDR166Z-V8-500W

Краен срок - 31 март 2015

По случай Volkswagen Club Fest '15 Аутоком БГ и Алком ЕСС организират игра с награди, в която Ви каним да се включите, като от Вас се иска да отговорите правилно на въпроса по-горе и да се регистрирате за участие най-късно до 31-ви март 2015!

Организаторите предоставят награди, които ще бъдат спечелени от регистрирали се за участие.

Предоставените награди са два типа:

Награда за всеки регистрирал се:

Всеки регистрирал се за участие получава следната награда: Ваучер за 10% отстъпка от труд и части в автосервиз Алком (бул. Тодор Каблешков 63, София)

Награди, разпределени на случаен принцип:

(a) 1 брой електрически скутер Career TDR166Z-V8-500W, цвят червен
(b) 1 брой безплатна смяна на гуми и хотел за тях за 1 година - в автосервиз Алком
(c) 3 броя безплатна профилактика на автоклиматика - в автосервиз Алком
(d) 5 броя безплатен годишен техничекси преглед (ГТП) - в автосервиз Алком
(e) 7 броя безплатна обзорна диагностика на автомобила - в автосервиз Алком

Всеки участник има право да се регистрира само веднъж. Дори формата да бъде попълнена повече от веднъж, ще бъде направена само една регистрация. Ако бъде установено, че даден участник се е регистрирал повече от веднъж, ще бъде отстранен от участие и няма да участва при определянето на печелившите.

Наградата за всеки регистрирал се - ваучер за 10% отстъпка от ремонт и части в автосервиз Алком, се получава от всеки регистрирал се за участие, непосредствено след регистрацията, на посочения имейл адрес. Ваучерът представлява код за отстъпка, който участникът може да предостави в сервиза, за да се възползва от предоставената отстъпка.

За наградите, разпределяни на случаен принцип, печелившите ще бъдат определени на случаен принцип, пред нотариус на 02.04.2015 г и ще бъдат уведомени по имейл на предоставения по време на регистрацията имейл адрес.

Всеки печеливш може да получи своята награда в срок най-късно до 17.04.2015 г. Получаването на наградата се извършва в офиса на Аутоком БГ ООД, намиращ се на адрес: гр. София, бул. Тодор Каблешков 63, ет. 2, след предварителна уговорка по телефон или имейл на: info@autocom.bg, 0700 20 144.

При получаване на наградата, участникът ще трябва да предостави за удостоверяване на самоличността си, лична карта или паспорт. За да се избегнат злоупотреби, ако имената, въведени при регистрация не отговарят на тези в документа за самоличност, наградата няма да може да бъде получена.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара