Спечелете комплект от 6 продукта от SLIM PASTA

Краен срок - 11 април 2015

Новият мартенски брой на списание „Клуб Z“ идва с поредната игра. Този месец голямата награда, осигурена от нашия партньор SLIM PASTA, е комплект от 6 (шест) продукта от нов клас функционални храни, подпомагащи раздялата с излишните килограми.

Серията продукти Slim Pasta включва Slim Pasta® Спагети, Фетучини, Пене, Лазаня, Slim Noodles® и Slim Rice® и са базирани на изпитано и древно средство за отслабване на растителна основа. Това са първите в Европа нискокалорични паста, нудълс и ориз, направени от брашно от растението конджак, богато на глюкоманан – съставка за контрол на теглото, която помага чувството за ситост до четири часа от тяхната консумация. Глюкомананът е одобрен за контрол на теглото по утвърдена процедура и със съответните доказателства за връзка между прием и ефект от EFSA (Европейската агенция по безопасност на храните). В сто грама от продукта Slim Rice® например, има само 7 калории, докато в същото количество обикновен бял ориз калориите са 350.

Правила на играта, за да участвате в жребия за нашите награди:

    Харесайте (Like) страницата на медийна група "Клуб Z" във Facebook.
    Споделете (Share) корицата на новия трети брой за 2015 г. на сп. "Клуб Z" на вашата стена във Facebook.

Награди:

    Комплект от 6 продукта, осигурени от SLIM PASTA - спагети, ориз, нудълс, лазаня, пене и фетучини, които ще ви помогнат лесно да отслабнете.

    Два броя на сп. „Клуб Z” (брой 3 за 2015 г.).

    Един абонамент за сп. "Клуб Z" (брой 2 и 3 за 2015 г.).

Печелившите ще бъдат изтеглени на 11 април 2015 г., а имената им ще бъдат публикувани на нашата страница във Facebook и сайта www.clubz.bg.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара