Спечелете два комплекта бижута за влюбени

Краен срок - 1 април 2015

За участие в Играта е необходимо потребител с активен профил, с  потребителско име в социалната мрежа “Facebook”, отговарящо на неговата реална самоличност, да посети специално изграденото приложение, където ежедневно ще има възможност за попълване на „тестове”, отговорите на които ще водят до генериране на предложение за характеристиката на „идеалния” за потребителя партньор.

Всеки участник може да участва веднъж дневно, като след приключване на играта чрез жребий ще се изберат двама победители сред всички участвали, които ще спечелят награда.

Потребителят попълва регистрационна форма, което представлява словесно изявление, представено в цифрова форма чрез общоприет стандарт за преобразуване, разчитане и визуално представяне на информацията.

Организаторът, за целия период на играта, осигурява следните награди:


- В края на периода, две награди под формата на комплект бижута за двама;

Избор на печеливш, Обявяване, връчване на наградите

Изборът ще се извърши чрез жребий.

Обявяване на печелившите Участници ще бъде оповестено най-късно до 24 часа, считано от момента на тяхното определяне, на страницата във Фейсбук. Обявяването на печелившите ще бъде извършвано чрез изписване на техните имена и електронна поща но без индикация за домейна на същата. (пример: Todor.Tsvetanov@____________._)

Връчването на Наградите в Играта: по куриер, след като победителят се е свързал със служител на Организатора чрез съобщение във facebook страницата.


Участвай в КОНКУРСА

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара