Спечелете 12 награди от Kinder и CBA

Краен срок - 20 април 2015

Всеки харесал фейсбук страницата Супермаркет СВА може да отговори на текущ въпрос. Въпросите се задават всеки понеделник.

Наградата за 12 – те победители, които ще изберем на томболен принцип ще представлява 1 бр. Киндер шоколад 4 бр. в опаковка; 2 бр. Шоколадово яйце Киндер Сюрприз и 1 играчка Пец с 2 опаковки плодови бонбони.

За да участвате в Играта трябва да харесате фейсбук страницата Супермаркет СВА.

За да участвате в Играта е необходимо да отговорите правилно на текущия въпрос.

Въпросите се сменят всеки понеделник за периода 16.03 – 20.04.2015 г. Регистрираните отговори на въпрос, зададен в понеделник се считат за валидни до неделя до 23:59 ч българско време.

Всеки участник може да заявява участие за всеки въпрос, но да спечели САМО една награда.

Победители се обявяват всеки понеделник.

За всяко регистрирано участие ще бъде генериран уникален идентификационен номер. Предназначен за целта софтуер ще разбърка идентификационните номера и на случаен принцип ще избере три регистрационни номера, които ще спечелят горе упоменатата награда.

След обявяване на печелившите имена, след всеки въпрос, печелившите трябва в лично съобщение до фейсбук страницата Супермаркет СВА да посочат най – близкият обект на СВА, намиращ се на територията, на която живее или точен адрес за доставка на наградата (град/село, пощенски код, улица/булевард, блок, вход, апартамент) и телефон за уговаряне получаването на наградата в съответния фейсбук профил, в едноседмичен срок. Ако спечелилият не бъде открит на посочения при регистрацията телефонен номер до три пъти в рамките на три дни, Организаторът може да прекрати опитите си да се свърже с него.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара