Спечелете 5 бутилки Paddy Original и 5 суичъри Paddy

Краен срок - 17 март 2015

Paddy очаква твоята ирландска история. Избери три от символите на снимката и напиши в коментар кратка история с тяхно участие. Започни разказа си с “Имало едно време в Ирландия...”. На Свети Патрик ще изберем 10 от вас, които ще спечелят суичър или бутилка Paddy.

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу:

- Да избере три от символите, показани в публикацията и да напише кратка история с тяхно участие в коментар на посочената публикация, като започне историята си с израза "Имало едно време в Ирландия...".

- Разказите трябва да бъдат събразени с политиката за отговорна консумация на Pernod Ricard! Запознайте се подробно с нея тук: https://www.facebook.com/PaddyIrishWhiskeyBulgaria/app_685356018196656

Награди: 5 броя бутилки Paddy Original и 5 броя суичъри Paddy.

Орагнизаторът ще избере общо 10 участника, разказали най-интересните истории. Печелившите ще бъдат обявени до 1 седмица след приключването на играта в специален пост, публикуван на Facebook страницата на Paddy Irish Whiskey Bulgaria. Печелившите трябва да се свържат с организатора, като изпратят лично съобщение или пишат на стената във Facebook профила на Paddy Irish Whiskey Bulgara не по-късно от 1 месец от датата на обявяването на имената им.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара