Играйте и спечелете 22 кутии с Kit Kat

Краен срок - 2 април 2015

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу:

· Да хареса Facebook страницата на организатора;

· Да приеме Facebook приложението;

· Да качи снимка, която отговаря на правилата на фотоконкурса - Да изразява творческата почивка на работното място, да е авторска или участникът да притежава позволение за използването й. Да бъде с прилично съдържание, да бъде без надписи, да не е колаж;

Няма да бъдат допускани за участие снимки, в които присъства друга търговска марка, освен Кит Кат, освен по преценка на организатора. Снимки копирани от нтернет пространството, автоматично отпадат от участие. Организаторът си запозва правото по своя преценка да допусне или отстрани дадена снимка от участие в играта.

· Да събере минимум 10 гласа, за да участва в томболата за наградите на Кит Кат, която се тегли след приключване на кампанията.

Печелившите ще бъдат обявявани ежедневно в ефира на радио N-JOY и след края на играта на 02.04.2015 г. на таба на Facebook страницата на организатора на играта. Печелившите участници ще получават лично съобщение на Facebook профила, от който са участвали.

Включвайки се в кампанията, всички участниците изпълнили предварително зададените условия се включват в томболата за следните награди:

· 22 кутии Кит Кат /х 24 броя във всяка / – ще бъдат раздавани след приключване на кампанията;

Наградите ще бъдат доставени с куриер за сметка на организатора или трябва да бъдат получени от печелившите в офиса на организатора на адрес : София, ул. Я. Сакъзов № 3


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара