Спечелете разкошен релаксиращ стол за рождения ден на ChairPro


Краен срок - 19 март 2015

Играта се провежда на официалната Facebook страница на ChairPro. За да участва в нея, всеки потребител е необходимо да пожелае нещо на ChairPro по случай 2-та годишнина. За целта трябва да напише коментар в страницата на играта, включвайки в своето пожелание тага #ChairProна2 и да се регистрира за участие, попълвайки лични данни (име, имейл, град и телефон за връзка).

Всеки потребител може да се регистрира еднократно за участие в томболата със своя имейл адрес.

За увеличаване на шансовете за спечелване на наградите, регистрираният участник може да сподели (по скайп, имейл или на стената си във Facebook) с приятели линка, който ще получи след регистрация. При записването на всеки негов приятел в играта през този линк, участникът получава по 1 допълнително участие.

Награди:

На 20.03.2015 г. на случаен принцип ще бъде изтеглен 1 участник, който ще спечели:

    1 бр. релаксиращ стол Amstyle COMFORT TV + столче за крака, на обща стойност 461,18 лв.

Организаторът си запазва правото, в случай, че посочените награди са с изчерпана наличност, да бъдат заменени с подобни по естество такива, на същата стойност.

Обявяването на печелившия участник ще се извърши на 20.03.2015 г. на уебсайта на компанията www.chairpro.bg, както и на официалната фен страница на ChairPro във Facebook. Печелившият участник ще получи имейл или телефонно обаждане, в което ще бъде помолен да предостави пълен адрес за доставка.

Наградата ще бъде изпратена по куриер на посочения от участника адрес за доставка в срок от 2 седмици след предоставянето на адреса. Разходите по доставката са за сметка на ChairPro.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара