Спечели пътешествие до Дъблин за St. Patricks live

Краен срок - 1 март 2015

Условието е да уловите духа на своя град. До участие няма да бъдат допуснати снимки, които са неуместни или обидно съдържание. Това включва следните, но не само критерии - голота; хора под легална възраст за консумация на алкохол - лица, които присъстват на снимките трябва да имат навършени и да изглеждат на възраст по-голяма от 25 години; сцени с неотговорна консумация; насилие; снимки с присъствие на оръжия; сцени, които могат да бъдат категоризирани като сексуални; снимки с обидни послания и клевети. Изображенията трябва да бъдат авторски (да бъдат създадени от участника) и да бъдат създадени законосъобразно; да не нарушават интелектуалната собственост, лични или публични права или каквито и да било законови или морални норми на трети страни или да нарушават действащото законодателство, регулации или свързани стандарти; да не са участвали или печелили награди в предишни промоции.

Има няколко начина да влезете в състезанието. Можете да участвате с оригинална снимка, която улавя духа на вашия град по следния начин:

1) Като посетите hellodublin.jamesonwhiskey.com, попълните вашите данни и качите снимка.

2) Като споделите снимка с хаштаг #hellodublin през приложението и споделите вашата снимка в Instagram, Facebook или Twitter, използвайки хаштагове — #hellodublin, #jameson. Вашето местоположение (geolocation) трябва да бъде активно, за да се счита заявката за валидна.

3) Споделете вашата снимка през локалното приложение във Facebook като използвате хаштагове - #hellodublin, #jameson.

За валидни ще се считат единствено заявки, които съдържат комбинацията от хаштагове #hellodublin, #jameson и имат активна геолокация. Всички заявки трябва да бъдат създадени от самия участник. Всички заявки минават през одобрението на Организатора. Необходимо е да бъде посочен валиден имейл адрес за връзка с победителя. Всички заявки ще бъдат оценявани по тяхната креативност и авторско виждане. Участниците могат да участват с колкото снимки пожелаят.

От всяка държава ще бъде излъчен само един победител, които ще бъде избран от локално жури. Шансът да бъде избран, ще зависи от общия брой на получените заявки за участие.

Победителят ще бъде уведомен (използвайки детайлите, представени по време на подаване на заявка в промоцията) възможно най-скоро, след като победителите бъдат избрани от всяка местна комисия. Всеки победител трябва да предостави документи за самоличност, които да удостоверят, че има навършена позволената от закона възраст за консумация на алкохол в страната си на пребиваване (и най-малко 18 години). Ако победителят не достъпен или не отговори на опитите за уведомяване в рамките на 48 часа, Организаторът ще дисквалифицира участникът и ще се свържете с резервен състезател.

Победителят трябва да има възможност да пътува на 16 март и да се завърне на 18 март 2015 г. Победителят трябва да гарантират, че имат всички необходими документи, за да влезе законно в Ирландия. Спонсорът няма да носи отговорност при евентуална невъзможност да влезе.

Наградата е екскурзия за 2-ма до Дъблин, с цел присъствие в Деня на Свети Патрик. Наградата включва общи помещения за настаняване, самолетни полети отиване-връщане в икономична класа, билети за събитието на Jameson по случай Деня на Свети Патрик и разходка в старата дестилерия Jameson. Победителят и неговия придружител са отговорни за всички останали разходи, които не са изрично описани тук. Тяхна отговорност е  да разполагат с всички необходими за пътуването документи, включително паспорти и визи, както и да спазват всички митнически и имиграционни изисквания.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара