Спечелете пропуск за всички филми на 19-ия София Филм Фест!

Краен срок - 27 февруари 2015

На 5 март започва 19-ото издание на Международния София Филм Фест,  а нашите киномански души пърхат щастливо и вече нямаме търпение лампите  в киносалона да изгаснат, а ние за поредна година да се потопим в света  на киното. Този фестивал дотолкова е станал част от културната програма  на страната, че март месец просто не може да съществува без кино. Много кино.

Като горди медийни партньори на тазгодишното издание на феста, от днес започваме съвместна игра, която ще ви даде възможност да се сдобиете с ценен пропуск за цялата програма на София Филм Фест. Разбира се, няма да ви го дадем просто ей така. Ще трябва да се потрудите, но ако обичате киното и следите редовно Div.bg, със сигурност имате големи
шансове за нашата страхотна награда.

А ето и какво представлява новата ни игра. Ще ви зададем шест въпроса, първия ще публикуваме днес, а останалите на 18, 20, 22, 24 и 26  февруари. Вашите отговори трябва да дадете посредством Facebook  коментар след статията със съответния въпрос. За да участвате в жребия  за пропуска, който ще ви даде достъп до всички филми на 19-ия София Филм  Фест, трябва да сте отговорили вярно на всички шест въпроса.

На 27 февруари, петък, чрез жребий измежду участниците, познали верните отговори и на шестте въпроса, ще бъде изтеглен победител и ще бъде обявен както в Div.bg, така и във Facebook страницата ни.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара