Спечелете нови обувки за 8-ми март без никакви усилия!

Краен срок - 8 март 2015

ДА! Burgas Plaza Mall и Power FM ви дават шанс за втора поредна година да вземете участие в кампанията "Ако обувката и стане, за нея ще остане".

Не като Пепеляшки, а като истински принцеси ще се почувстат всички посетителки, които изберат Burgas Plaza Mall по време на Международният ден на жената. Всяка една ще има шанса да си спечели страхотен чифт нови обувки при спазването на едно единствено условие - обувките да паснат на крака й.

Това ще се случи след като една по една те преминат по червения килим, седнат на специалния трон и изберат чифт обувки с помощта на нашите асистенти от огромен куп с различни марки. Популярните брандове Massimo Zardi, La Berti, Sara Pen, Tempo Sport & Casual, Paolo Boticelli, Deichmann, Gianni, LC Waikiki, Tendenz, Kompass и Romika вече са отделили достатъчен брой модели и чифтове за всеки вкус и крак. Ако обувката пасне на крака на дамата и това се потвърди от водещите на събитието, то тя спокойно ще може да разходи новия си чифт из магазините на Burgas Plaza Mall. Фотограф ще се погрижи празничното дефиле да бъде отразено подобаващо.

Видове награди в играта

- Чифт обувки, в случай, че дамата е записана предварително за участие, участва и избраната от нея кутия съдържа обувки, които са й по мярка.

- Талон за спечелване на безплатна напитка от Starbucks (при закупени 9 напитки, 10-тата е безплатна) за всяка дама, записала се за участие и участвала в играта.

Специалния кът на кампанията "Ако обуката и стане, за нея ще остане" ще намерите на партерния етаж на търговския център, в близост до асансьора.

За атмосферата на празника ще се грижи нашия екип - водещите на Prime Time и Cruise Control, Милен и Силви. Ще може да слушате специално осмомарткенско издание на програмата на Power FM, при това на живо, излъчвано директно от Burgas Plaza Mall. Линиите ще са отворени за поздрави, така че всеки желаещ ще може да отправи пожелание за празника избирайки песен от "Най-голямото музикално разнообразие".


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара