Сподели как спиш и спечели матрак HOVAG

Краен срок - 12 март 2015

А ти как спиш? До 12 март коментирай под снимката, която показва твоята най-удобна поза с „аз спя като..” и можеш да спечелиш матрак HOVAG. Защото всички имаме нужда от спокоен и здрав сън.

Организаторът публикува албум със снимки с наименование: „Дни на комфортния сън в ИКЕА“, изобразяващи различни пози за спане. За участие в Играта потребителят следва да коментира под съответната снимка, която счита за неговата поза за спане, в отговор на въпроса: „А ти как спиш?.

Коментарът следва да представлява отговор на поставения въпрос с „аз спя като...“ и съответното име на позата и следва да е публикуван в периода от 27 февруари 2015 г. до 12 март 2015 година включително.

Наградата в Играта се раздава на томболен принцип измежду всички участници с валидно участие. Томболата се провежда на 13.03.2015 г., като Организаторът определя един печеливш.

Наградата от Играта е 1 (една) предметна награда, представлява матрак HOVAG с артикулен номер 102.445.16

Участникът, спечелил наградата от Играта, следва в срок от 10 дни да изпрати лично съобщение на официалната фен страница на ИКЕА България във Facebook с трите си имена по лична карта и актуален телефон за контакти, за да потвърди своята награда.

Избраният да получи награда участник може да получи наградата си лично от сектор Информация в магазин ИКЕА на адрес гр. София 1756, ул. "Околовръстен път" № 216 в срок от 30 (тридесет) дни от предоставянето на данните срещу представяне на документ за самоличност.

Избраният да получи награда участник може да получи наградата си по куриер за негова сметка, при заявено от него желание. В този случай избраният да получи наградата участник следва да изпрати лично съобщение на официалната фен страница на ИКЕА България във Facebook с трите си имена, адрес за доставка и актуален телефон за контакти.

Участвай в КОНКУРСА

2 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара