Съчетай полезното и приятното и спечели iPhone 6

Краен срок - 8 февруари 2015

Обичаш ли да четеш?

Съчетай полезното и приятното! Закупи книги за над 20 лева в периода 26 януари- 8 февруари и участваш автоматично в тегленето на iPhone 6!

Тук ще намериш книги от всеки жанр –  специализирана литература, чуждо езикови книги, готварски книги, детска литература, енциклопедии и много други!

Всяко физическо или юридическо лице, което е регистрирало успешно поръчка на сайта
www.emag.bg в срока на кампанията, в която поръчка продукта(-ите) от категория „Книги“ са на
стойност минимум 20 лева с ДДС, и поръчката е била доставена и платена успешно, ще участва за спечелването на награда.

Кампанията се провежда единствено за продукти от категория „Книги“.

За да участва в Кампанията за спечелване на награда, всяко заинтересовано физическо или юридическо лице трябва да закупи от онлайн платформата www.emag.bg, в периода на Кампанията продукт(и) от категория „Книги“ на стойност от минимум 20 лв. (с ДДС). В кампанията ще участват и поръчки на продукти, които по отделно струват по-малко от 20 лв., но ако са поръчани и купени повече продукти, които надвишават тази сума, и това е станало с една поръчка, то съответният потребител ще участва в кампанията чрез тази поръчка.

В случай, че една фактурирана поръчка съдържа продукти от категория „Книги“ на стойност по-голяма от 20 лв., независимо от размера й, участникът ще бъде автоматично записан в кампанията, само веднъж, въз основа на номера на фактурата.

В Кампанията не участват непотвърдените поръчки, отказаните поръчки, както и фактурираните, но анулирани (върнати) поръчки, тъй като условието за участие в Кампанията е покупката на един/няколко продукта от категория „Книги“ на минимална стойност от 20 (двадесет) лв. с включено ДДС в рамките на една поръчка.

Всички лица, които направят покупки на книга(-и) в периода на Кампанията минимум на горепосочената сума, са автоматично включени като участници в Кампанията. В случай, че клиентът не желае да участва, той трябва да заяви това като изпрати имейл до Организатора на електронната поща, отбелязана в www.emag.bg.

Един от потребителите, чиято поръчка отговаря на горепосочените критерии ще спечели награда, представляваща Мобилен телефон Apple iPhone 6, 16GB, Сребрист, продаван на www.emag.bg.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара