Спечелете една от 20-те спирала за мигли L’Oreal Intenza

Краен срок - 1 март 2015

На 23.02.2015 г. въпросите от анкетите, свързани с номинациите ще бъдат напълно заменени с въпроси, вече свързани с любопитни/пикантни факти от вечерта на церемонията. Потребителите ще имат възможност да участват в „Играта” до 01.03.2015 г. 

В „Играта” се допуска участието на един имейл, който служи като идентификация за конкретен участник. Второ име, регистрирано със същия имейл, се отстранява от „Играта” и няма право да получи награда, дори да е било изтеглено по време на жребия. 

Участници, които не са посочили нужните данни, не участват в разпределението на наградите. Наградите се пазят за срок от 10 дни от датата на изтеглянето им. След този период печелившите губят правото си да ги получат.

Наградите за участниците извън София се изпращат в рамките на 10 работни дни от датата на изтеглянето им.

Получаването на награди става само срещу документ за самоличност. 

Всеки участник, направил правилно предложение за печеливш филм или актьор в първата фаза на „Играта” (до 24:00 ч. на 22.02.2015 г.), както и такъв дал верен отговор на анкета от втората фаза (до 01.03.2015 г.) на „Играта” и изтеглен чрез жребий от организаторите, ще получи подарък – спирала за мигли L’Oreal “Intenza”.

Общо 20 участника, дали правилен отговор, ще спечелят награди.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара