Спечелете осем семейни пакета за седемдневна почивка хотел Белмонт Пампорово

Краен срок - 14 януари 2015

Участник в играта може да бъде всяко лице, което отговаря на условията за участие в програмата за лоялни клиенти на VIVACOM - VIVAClub преди 01.01.2015 г. Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга.

Клиенти на VIVACOM, които нямат карта VIVAClub могат да проверят дали отговарят на условията за участие в програмата за лоялни клиенти на VIVACOM и да заявят своята карта безплатно на 123.

В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица;

При стартиране на участието в играта, участниците задължително трябва да въведат име и фамилия, валиден e-mail адрес, телефонен номер за контакти номер на валидна карта за лоялен клиент VIVAClub, както и да отговорят правилно на трите въпроса;

Победителите в играта могат да бъдат само участници, които са отговорили правилно и на трите въпроса и са въвели номер на валидна карта за лоялен клиент на VIVACOM, която е издадена на тяхно име;

Всеки участник може да играе максимум веднъжза периода на играта;

Наградите са 8 (осем) седемдневни семейни пакета за почивка хотел Белмонт Пампорово, всеки от които включващ:

    Седем нощувки с включени закуска, обяд и вечеря
    Една игра на боулинг за цялото семейство
    Спа терапия „Планинско съвършенство“ за мама
    Спа терапия „Планинско равновесие“ за татко
    При настаняване: подарък изненада за всяко дете

Наградата може да се използва в който и да е период месец февруари и март 2015г., като спечелилият трябва предварително да се свърже с Хотел Белмонт, Пампорово, за да провери свободните места за хотелското настаняване.

Печеленето на наградата не гарантира свободни места, в избраните от печелившия дни.

От общата база данни с участници, които са отговорили вярно на трите въпросa, ще бъдат изтеглени осем победители и 10 (десет) резерви, чрез специализиран софтуер на случаен принцип.

Представител на VIVACOM ще се свърже с всеки спечелил чрез телефонно обаждане (клиентът трябва да остави актуален телефонен номер за връзка), за да го уведоми за наградата и за начина на получаването й. Връзката с печелившия участник ще става до 5 дни след изтегляне на томболата.

Организаторът проверява валидността на картите за лоялен клиентна VIVACOM, посочени от победителите.В случай, че номерата не са от базата с номера на валидни карти за лоялни клиенти на VIVACOM и не отговарят на името на участника, Организаторът запазва правото да дисквалифицира победителя и да предостави наградата на следващия по ред изтеглен резервен победител.

Организаторът ще се свърже с победителите на посочените от тях контакти за връзка за уточняване механизма за получаване и използване на наградите.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара