Спечели 1 от 100-те уникални NESCAFÉ® чаши със собственото ти послание

Краен срок - 31 януари 2015

Всеки ден е едно ново начало. Всяка сутрин можеш да поемеш по пътя на нови изживявания, възможности и приятелства. Важното е да си готов да ги посрещнеш.

NESCAFÉ® отваря очите ти за нови възможности - да започнеш нов разговор, да завържеш ново приятелство или да се видиш със стари приятели, да осъществиш смелите си нови идеи, да бъдеш този, който искаш и да го споделиш с другите. Ние сме една чаша кафе, но и много повече от това. Ние ти предлагаме моменти на спокойствие, но и на освежаване, които стимулират сетивата ти и ободряват ума ти.

Вече 75 години NESCAFÉ® постоянно разчита на иновацията, за да извлече най-доброто от натуралното кафе и то да достигне до хората по целия свят, за да му се наслаждават. Така се превърнахме в любимото ти кафе и продължаваме да изграждаме света на кафето за поколения напред.

Така че, каквото и да започнеш днес…

За целия период на Кампанията ще бъдат предоставени 100 NESCAFÉ ® червени чаши. Всяка чаша ще бъде персонализирана с посланието, което е създал съответният участник.

Един участник може да спечели само една NESCAFÉ ® червена чаша с персонализирано послание, независимо от броя на посланията, публикувани на Сайта на Кампанията.

Всеки, желаещ да участва в Кампанията, трябва да се регистрира в специално създадения Интернет сайт.. Регистрацията се прави, като се попълнят трите имена, имейл (e-mail) и парола, или чрез съществуващ профил в социалните мрежи Facebook, Twitter или Google+.

Всеки потребител може да създаде и публикува в Сайта на Кампания свои послания на тема „Какво ще започнеш днес?“. Всеки, публикувал послание, участва в Кампанията и може да спечели награда.

Всяко послание трябва да е в словна форма (думи), до 80 знака. Посланията, които са на български език, е препоръчително да бъдат изписани на кирилица.

Наградите ще се разпределят по следният начин:
- 20-те потребители, събрали най-много гласове чрез разработената специална система за гласуване, ще спечелят по една персонализирана NESCAFÉ ® червена чаша със създаденото от тях послание;

- останалите 80 (осемдесет) награди ще бъдат изтеглени на случаен принцип, чрез специализиран компютърен софтуер, осигуряващ равен шанс за печалба на всички участници.

Участвай в КОНКУРСА

3 Коментари

  1. След като натисна участвай в конкурса ми отваря страница, на която пише, че връзката не е безопасна и не мога да стигна до играта. Само при мен ли се получава така?

    ОтговорИзтриване
  2. не е само при теб!и при мен е същото

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара