Играй и спечели страхотни награди от "Седмият син"

Краен срок - 14 януари 2015

Всеки участник, отговарящ на условията за участие трябва да даде верен отговор на зададените три въпроса в хода на играта, след което да се регистрира успешно за участие в томболата за награди от филма. Участникът може да се регистрира еднократно за целия период на играта.

Наградите са както следва:
- 5 двойни билета за филма СЕДМИЯТ СИН;
- 5 книги от поредицата на Джоузеф Дилейни: „Хрониките Уордстоун“ – романите, вдъхновили епичната екранизация на СЕДМИЯТ СИН;

Двойните билети са валидни само за 3D и IMAX 3D прожекциите на филма „Седмият син” (без прожекции в 4DX). Тяхната валидност е до 3 месеца от датата на издаване и важат за избраната от участника кино верига, която е посочена при регистрация за участие в Играта.

Наградите – 5 двойни билета за филма „Седмият син“ и 5 книги от поредицата на Джоузеф Дилейни: „Хрониките Уордстоун“ се получават лично, срещу предоставяне на документ за самоличност, в централния офис на Организатора: Форум Филм България на адрес: гр. София, ул. „Брегалница“ 43, ет. 4. За участниците, които живеят извън София, наградите се изпращат до централния офис на куриерската фирма, с която Организаторът работи в града посочен от печелившия участник при регистрация за участие в Играта. Ако в съответното населено място няма офис на Тип Топ куриер, наградата се получава до конкретен адрес, посочен от победителя. Периодът за получаване ще се уточни в последствие в кореспонденцията между Организатора и печелившите.

Печелившите Участници ще бъдат избрани чрез жребий на случаен принцип от базата данни, включваща всички Участници, и техните имена ще бъдат обявени на 15.01.2015 г.

Участвай в КОНКУРСА

2 Коментари

  1. Къде са обявени участниците и спечелилите???

    ОтговорИзтриване
  2. Може да ги видите в сайта на организатора, в секция Печеливши, ето линк: http://vbox7.com/contests/seventh-son/?page=winners

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара