Спечелете 10 двойни билета и плакат с автографи от филма "Теорията на всичко"

Краен срок - 1 февруари 2015

Награди:

10 (десет) двойни кинобилета за филма "ТЕОРИЯТА НА ВСИЧКО", валидни за кината на Синема Сити и Арена.

и

1 (един) оригинален постер с автографи на актьорите в главните роли – Еди Редмейн и Фелисити Джоунс, сценариста Антъни Макартън и режисьора на филма Джеймс Марш.

Участието в Играта е безплатно. За да се включите в Играта, трябва да сте регистриран потребител на "Икономедиа".

Преди да отговорите на въпроса, е необходимо да попълните формата, която се появява, след като натиснете бутона "Отговори". С нея предоставяте трите си имена по лична карта и актуален телефон за връзка. Тези данни няма да станат част от публичния ви профил в id.capital.bg. Те ще бъдат използвани само във връзка с участието ви в Играта.

Всяко физическо лице има право на участие само през един потребителски профил, регистриран в id.capital.bg.

Участието в Играта се изразява в даване на верен отговор на въпроса, зададен в хода на Играта.

Играта ще протече, както следва:

В 10:00 ч. на 26.01.2015 г. ще бъде публикуван въпросът от играта и три възможности за отговор. За да участват в играта, потребителите трябва да изберат един от трите възможни отговора и да натиснат бутона "Отговори". На 01.02.2015 г. в 23:59 ч. нивото се затваря за гласуване.

Жребият за наградите се тегли на 02.02.2015 г.

Печалбите се разпределят чрез жребий след края на Играта и имената на победителите ще бъдат обявени в публикация на www.dnevnik.bg/ на 02.02.2015 г.

Победителите в Играта се уведомяват за наградата си чрез съобщение на електронната поща, с която са се регистрирали в id.capital.bg, или в телефонен разговор на посочения от тях номер.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара