Спечели подарък по избор от Pharmalife

Краен срок - 15 март 2015

Двадесет и четири наши фена вече спечелиха подарък по избор!

Можеш и ти да спечелиш!

Без усилия, бързо и забавно, включи се в кампанията за раздаване на подаръци.
Може да сте един от тримата, които ще получат  подарък от Фармалайф!

Правила на кампанията:

► За участие в кампанията за раздаване на подаръци не се изисква регистрация или покупка. Нужно е само да кликнете на бутона „Харесва ми” в нашата facebook страница и да харесате един продукт по Ваш избор от www.facebook.com/pharmalife.bg

► Доставката на подаръците е безплатна и важи за територията на България.

► Всеки спечелил получава един ваучър. Ваучърът е на стойност 20 лева и е валиден за пазаруване от www.pharmalife.bg. Подарък ваучър печелят трима, които са харесали нашата facebook страница и са харесали един продукт.

► Цената на продукти до 20 лева се покрива от стойността на спечеления ваучер. Може да се получат продукти на цена над 20 лева - в този случай се заплаща само разликата между цената на продуктите и стойността на ваучера.

► Разпределението на наградите е на случаен принцип между всички, които са изпълнили двете стъпки за да участват в кампанията.

► Спечелилите се уведомяват чрез лично съобщение във facebook. Спечелилият следва да отговори в рамките на 48 часа от уведомяването и да съобщи кой точно продукт желае да получи и кой е адреса за получаване. Доставката е безплатна.

► Имената на спечелилите се публикуват на Стената и в Описание на нашата фейсбук страница www.facebook.com/pharmalife.bg на 16.03.2015.

► Получаването на подаръка става заедно с подписване на приемо-предавателен протокол за удостоверяване, че е получен успешно.

► Ваучърите не могат да бъде разменяни за тяхната стойност в пари.

► Срокът на кампанията е от 16.12.2014 до 15.03.2015.

Нека харесването да започне сега!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара