Спечелете двоен билет за филма ИГРА НА КОДОВЕ!

Краен срок - 29 декември 2014

Obekti.bg и Форум Филм България обявяват провеждането на своята пета съвместна игра – ИГРА НА КОДОВЕ. Благодарение на нея всеки има шанс да спечели двоен билет за филма, разказващ за живота на Алън Тюринг -  прословутият британски математик, логик, криптоаналитик, информатик и философ!

В рамките на настоящата игра участниците трябва да отговарят на задаваните въпроси, които организаторите ще публикуват във Facebook страницата https://www.facebook.com/obekti в периода 22-26 декември 2014 година, като изпращат отговорите си на адрес marketing@forumfilm.bg. В рамките на играта ще бъдат зададени общо 3 (три) въпроса, а победителите ще бъдат определени на лотариен принцип, като в жребия се включват всички участници, дали верен отговор на поне един от зададените въпроси. Всеки участник може да даде отговор на всеки един от въпросите само по веднъж, като името му ще бъде включено в жребия толкова пъти, на колкото въпроса е дал верен отговор.

Награди

- двоен билет за прожекция на филма ИГРА НА КОДОВЕ в кината от веригата на Синема Сити.

На 29.12.2014 г. ще бъдат изтеглени и обявени във фейсбук страницата на сайта www.obekti.bg тримата победители.

Победителите в играта се уведомяват за наградата си чрез съобщение на електронната поща, с която са се регистрирали. В случай че връзката не може да се осъществи поради нередовно проверяване на посочените и-мейл адреси, които победителите са оставили за контакт, или заради техническа неизправност, организаторите не носят отговорност.

Билетите се получават на касата на посоченото от спечелилия ги кино, срещу документ за самоличност


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара