Играй и спечели с „Шефове гадняри 2”

Краен срок - 7 декември 2014

За съжаление, „шефът гадняр” не е имагинерно създание, а болезнена действителност и когато го има, не е сезонно явление, а константа, затова винаги е добра идея да работите за себе си. Точно до този извод достигат добре познатите ни от „Шефове гадняри” неудачници Ник (Джейсън Бейтман), Кърт (Джейсън Съдейкис) и Дейл (Чарли Дей), които решават да започнат собствен бизнес. Както може да се очаква, реалността е доста по-различна, отколкото са си представяли, и в следствие на измама тримата са изправени пред фалит. За да спасят компанията си, те измислят сложен, но за сметка на това напълно неадекватен план – ще отвлекат с искане за откуп сина на отговорника за състоянието им.

Това е сюжетът на комедията „Шефове гадняри 2”, която тръгва в киносалоните от този петък. В тази връзка Александра филмс дават възможност на нашите читатели да спечелят пет тематични тениски (1 бр. мъжка и 4 бр. женски) от филма.

За да бъдете един от късметлиите, отговорете правилно на въпроса:

Кой от следните актьори не участва във първия филм?

а.) Чарли Дей
б.) Кевин Спейси
в.) Крис Пайн
г.) Джейми Фокс

Верен отговор и координати (име, телефон, град) за обратна връзка може да изпращате на адрес game@operationkino.net до 7 декември (включително)!

Не пропускайте „ Шефове гадняри 2” от 28 ноември само в кината.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара