Спечелете машина за еспресо Philips Saeco Poemia и пасатор с чопър Philips

Краен срок - 5 януари 2015

В навечерието на коледните празници всички започваме да правим планове за тържествените менюта. Дали ще се спрем на традиционни български ястия, или пък ще изберем далечна екзотика, всички ние свързваме коледните дни с любимите си аромати. Споделете с нас кой е ароматът, с който най-силно свързвате Коледа, и как успявате да го вмъкнете в ястията, които приготвяте за близките и приятелите си? Канела, карамфил, портокали, греяно вино или кардамон, или може би розмарин, сушени ябълки, ванилия, шоколад, банани? Изпратете ни любимите си рецепти, които най-силно асоциирате с ароматите на Коледа, а ние ще изберем най-интересните писма с най-красивите снимки и ще ги споделим с останалите си читатели на нашите страници.

Победителят ще бъде обявен в брой 128 от 14 януари 2015 г. Голямата награда, която той ще получи, е машина за еспресо Philips Saeco Poemia, с която да си приготвя ароматнo еспресо у дома.

Условието

Изпращайте писмата си с рецепти (doc файл) и снимки на ястията (jpeg файл с минимален размер 1МB) на recepti@goodfood.bg, като посочите името на конкурса, за който участвате. За да можем да се свържем с вас и за да получите наградата си, вписвайте в писмото пълния си адрес и телефон за контакт.

Всеки брой един от вас ще печели пасатор с чопър Philips, осигурен от Air Wick.

Приготвянето на здравословна и вкусна домашна храна никога не е било толкова лесно! С пасатора и чопър ще можете да пасирате и кълцате безпроблемно, като избирате между 16 скорости и функция „Турбо” за постигане на най-добри резултати.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара