Спечелете фотосесия за вашето дете и му подарете място в Детски календар 2015

Краен срок - 30 ноември 2014

Кой може да участва

Снимки в Конкурса могат да качват единствено потребители на социалната мрежа Facebook, които са приели условията на играта (приложението).

Всеки потребител може да качи 1 снимка на дете до 4 годишна възраст. Наградата – безплатна фото сесия (от която победителите ще получат по една снимка и включване в календара на CryoSave България за 2015 г., наградата може да получи единствено упълномощен настойник на детето победител, след представяне на копие от акт за раждане.)

С публикуване на снимка, потребителите приемат условията за участие в апликацията на CryoSave България

 В играта могат да гласуват всички потребители на социалната мрежа Facebook. Всеки потребител може да гласува за всяка снимка по веднъж. За да бъдат избегнати злоупотреби е поставено ограничение в броя гласувания от един IP адрес.

На 1 декември (понеделник) ще бъдат обявени победителите и публикувани във Фен страницата на CryoSave Bulgaria.

В играта има 12 победители – по един за всеки месец. За победител се счита детето, избрано с най-много гласове. В случай, че има две или повече деца с равен брой гласове, победителят ще се тегли на случаен принцип.

В играта има 12 победители, които получават професионална безплатна фото сесия за децата си, направена от студио „Моменти от Тонита“ (от която ще получат по една снимка) и включване в детския календар за 2015 година на CryoSave Bulgaria като лице на месеца. Всяко дете победител от месеца ще бъде лице на съответния месец в календара.

Фотосесиите ще бъдат заснети между 6 и 13 декември 2014 година от „Моменти от Тонита“. Резервирането на час е задължително и става до 06.12.2014 г.

Снимките, които се допускат до участие в конкурса трябва да са само на детето и да се вижда лицето му.

Участници близнаци, тризнаци или четиризнаци участват заедно в апликацията. При победа децата печелят заедно.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара