Спечелете чанта за пикник Outwell Calabash, система за готвене Robens Cookery King или спален чувал Outwell Comfort 200

Краен срок - 15 ноември 2014

На 15 октомври 2014 г. стартира ежегодния фотоконкурс на CampingRocks.bg. Тази година темата на конкурса е “По време на къмпинг“, като целта е участниците да покажат в снимки как са изкарали почивката си на къмпинг и да ги придружат с описание или история от преживяването.

Целта на конкурса е снимките и описанията да предизвикат повече хора да къмпингуват, както и да популяризират този начин на почивка и изкарване на свободното време.

Участниците могат да изпращат до 2 снимки, които показват места за къмпингуване, лагера им, емоциите им по време на преживяването на палатка, кемпер или каравана. С предимство ще бъдат разглеждани снимки, които провокират желание за къмпингуване. По своя преценка участниците могат да разкажат историята на преживяването.

Участниците трябва да имат предвид, че ще бъдат разглеждани само снимки, които отговарят на темата на конкурса „По време на къмпинг", т.е. на които изцяло или частично са заснети средства за къмпингуване - палатки, кемпери, каравани. Снимки, на които липсват тези елементи, няма да бъдат допускани в конкурса.

Всеки участник ще може да изпраща снимки на адрес photo_contest_2014@campingrocks.bg не по-късно от 15 ноември 2014 г.

Снимките ще бъдат публикувани в специално създадена за конкурса галерия след одобрение от екипа на CampingRocks.bg. Ще следим и ще публикуваме само снимки, които отговарят на основното ни изискване - да е видно, че са заснети по време на къмпинг.

Ще бъде наградена по една снимка в следните три категории:

1. „И аз искам на къмпинг“ - това е снимката, която провокира най-силно желание за къмпингуване и се определя от екипа на Campingrocks.bg. Снимката ще бъде избрана измежду всички снимки, участващи в конкурса, без да се вземат предвид броя харесвания на публиката и фотографските способности на участника, заснел снимката.

2. „Красотата на къмпингуването“ - това е снимката с най-висока художествена и фотографска стойност. Печелившата снимка в тази категория ще бъде избрана от фотографа Мая Къркаличева измежду всички снимки, участващи в конкурса, без да се вземат предвид броя харесвания на публиката.

3. Награда на публиката - печели снимката с най-много харесвания и споделяния във Facebook. За да се определи броя на харесванията и споделянията се взема предвид сбора на числата от „Харесвам“ и „Сподели“, които стоят под съответната снимка в галерията на CampingRocks.bg.

НАГРАДЕНИТЕ ЩЕ ПОЛУЧАТ:

1. „И аз искам на къмпинг“ - Чанта за пикник Outwell Calabash
2. „Красотата на къмпингуването“ - Система за готвене Robens Cookery King
3. Награда на публиката - Спален чувал Outwell Comfort 200


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара