Спечелете ядки за 1 година, 5 раници пълни с ядки и 1000 пакетчета ядки “Alfa“

Краен срок - 27 ноември 2014

За да участва в Томболата всеки Участник трябва да попълни своите: фамилно и собствено име, валиден е-mail и пощенски адрес  и телефон за връзка и да регистрира номера и датата на касова бележка за закупени в периода на Играта ядки “Alfa“ на стойност минимум 0,50 (петдесет стотинки ) лв. с ДДС. С една касова бележка всеки Участник може да се регистрира еднократно за участие в Томболата, независимо каква е стойноста на закупените ядки “Alfa“, ако тя е равна или по-голяма от 0,50 (петдесет стотинки )лв. с ДДС, т.е ако стойността на закупените с една касова бележка ядки “Alfa“ е например 5 (пет) лв. с ДДС, Участникът има право да регистрира тази касова бележка еднократно за участие в Томболата.

Един участник може да регистрира за участие в Томболата повече от една касова бележка за ядки  “Alfa“, ако платената цена за участващите в акцията продукти е равна или по-голяма от 0,50 (петдесет стотинки )  лв. с ДДС във всяка от касовите бележки.

Печелившите Участници се определят чрез Томбола, която ще бъде проведена съгласно правилата на Част 6 по-долу в присъствието на комисия.

Наградите в Томболата са следните:

    1000 пакетчета ядки “Alfa“ (различни видове по преценка на Дружеството);
    5 раници, пълни с ядки “Alfa“. Общата стойност на продуктите ядки “Alfa” е 15 (петнадесет) лв с ДДС за всяка награда, с разновидност по преценка на Дружеството 
    1 абонамент за ядки “Alfa“ до края на 2014 г.  (различни видове продукти ядки “Alfa” на обща стойност 45 (четиридесет и пет) лв. с ДДС)

Всеки петъчен ден в в периода на играта, посечен в т.2.1  ще бъдат теглени:

    до 100 (сто) печеливши участници, когато има над този брой новорегистрирани участници, които ще спечелят по две пакетчета ядки “Alfa“  (видът на ядките, които ще бъдат раздадени като награди се определя от Организатора). В седмичното теглене участват всички регистрирани към момента на тегленето касови бележки с изключение на вече изтеглените в предходни седмици.

В първия работен ден след края на обявния в т.2.1 период на кампяниата ще бъдат изтеглени:

    5 (пет) печеливши участници, които ще спечелят раница пълна с ядки “Alfa“(обща стойност на продуктите  15 (петнадесет) лв. с ДДС) за всяка награда;
    3 (трима) печеливши участницик, които ще спечелят абонамент за ядки Alfa до каря на 2014 г., всеки на обща стойност 45 (четиридесет и пет) лв. (Организаторът ще разпредели общото количество продукти за всеки печеливш по своя преценка на две или повече пратки, като се задължава да изпрати последната от тях до 30.12.2014 г. Видът на ядките във всяка отделна пратка се определя от Организатора). Във финалното теглене участват всички регистрирани към момента на тегленето касови бележки.

С една регистрирана касова бележка един Участник може да спечели само една награда в Томболата. Всеки участник може да участва в Томболата повече от един път, като регистрира повече от една касова бележка при спазване на изискванията, описани в Част 4.

Имената на печелившите Участници ще бъдат обявявени на www.alfaigra.bg до една седмица след датата на теглене на наградите.

В срок от пет работни дни, считано от датата на обявяване на печелившите Участници, те следва да получат e-mail за потвърждение на   адреса за доставка, както и за  уговаряне на времето и за доставка. Организаторът и Дружеството не носят отоговорност за подадени неверни данни във формата за регистрация, както и в случай на неполучено/непрочетено e-mail съобщение. Участници непотърсили наградите си в  срок от 10 работни дни след обявяването им на сайта, губят правото на награда.

Наградата се получава по куриер или от представител на Организатора за сметка на Организатора на посочения от печелившия Участник точен адрес за доставка. Във всички случаи доставката следва да бъде направена от 09:00 до 17:00 часа в рамките на три седмици, считано от уговарянето на удобен ден и час за доставка между куриерската фирма и печелившия Участник, само на територията на Република България.

Куриерът/представителят на Организатора предава наградата на печелившия Участник, ако той представи опаковките от ядки “Alfa“ и касовата бележка. При предаването на наградата се подписва приемо-предавателен протокол, удостоверяващ получаването й от печелившия Участник и предаването на опаковките и касовата бележка на куриера/представителя на Организатора.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара