Конкурс "Първи Стъпки 2014"

Краен срок - 30 ноември 2014

“ИЛИНОР” - представител за България на стоки за деца на търговски марки, произведени в Европа – текстилни обувки БЕФАДО, чорапи и чорапогащи РЕВОН.  Дървени играчки и детски играчки, креативни и занимателни игри HABA,

обявява фото конкурс на тема: „Моите първи стъпки”

Уважаеми родители,

Ако вашето дете прави първите си опити да се изправи и да върви само , ако вашето дете току-що е проходило и прави първите си самостоятелни стъпки, изпратете ни негова снимка., за да участвате в нашия конкурс.

Ние не търсим професионални снимки, а снимки, които да изразяват отношение, свобода, спонтанност и въображение. Искаме да видим ентусиазма ви на родител и най-любимите ви моменти, в които сте уловили вашите засмени, весели и позитивни деца.

РАМКА НА КОНКУРСА:

Конкурсът ще се проведе на територията на цялата страна.

Участниците могат да бъдат деца на възраст от 9  /девет/ месеца до 18 /осемнадесет/ месеца.
За конкурса изпращайте снимки на вашите деца  на е-майл konkurs@ilinor.bg или на е-майл на магазина- наш партньор във Вашия град .  

Към снимката добавяйте името, настоящата възраст на детето, възрастта му на снимката, както и името на родителя /настойника/, който изпраща снимката и телефонен номер за връзка!

Оценяването на снимките, ще става по следните критерии:

    По своята оригиналност
    По настроението, което носят

НАГРАДЕН ФОНД:

За най-атрактивните участници, ще бъдат осигурени текстилни обувки Бефадо с дишащо ходило

Наградените участници ще бъдат информирани по телефона в периода 10/12/2014- 14/12/2014 година, и ще получат своите ваучери в централния офис на „ИЛИНОР” на адрес гр.Пловдив, ул.”Брезовско шосе” № 145.

Всички участници в конкурса ще имат възможността да участват в кастинга за подбор за лицата на Илинор за 2015 година , за което допълнително ще ги информираме по е-майла  в срок до 14-12-2014.

За да се убедите в качеството на продуктите, които предлага „ИЛИНОР”, всички участници в конкурса  ще получат еднократна отстъпка в размер на 15% при покупка от редовната цена на стоките в фирмените магазини,

Участниците, които биха желали да се възползват от тази отстъпка, да се свържат с нас, за да  получат персонален код, който трябва да предоставят в обектите, за да ползват предоставената отстъпка в периода 01/12/2014 до 31/12/2014 година

Не пропускайте възможността вашето дете да направи първите си уверени стъпки с текстилните обувки “БЕФАДО”, а вие като родител да се убедите в европейското качество на нашите продукти!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара