Kaufland открива 50-ти магазин и раздава всеки месец 5 автомобила, 5 екскурзии и 555 ваучера за пазаруване

Краен срок - 1 март 2015

Празнувайте заедно с нас!

Скоро ще бъде открит 50-ти хипермаркет Kaufland в България. Празнувайте с нас в продължение на следващите четири месеца. Очакват Ви атрактивни предложения с още по-невероятни цени и голяма игра с много страхотни награди!

Участвайте в нашата игра и спечелете всеки месец 5 коли, 5 екскурзии и много много ваучери за пазаруване в хипермаркети Kaufland. Благодарим Ви за довериет, скъпи клиенти!

Как да участвате в играта ни?

Играта се провежда на територията на всички градове, в които има хипермаркети Kaufland. За участие в играта е необходимо да попълните талон, който се получава на Информация във всеки един от търговските обекти Kaufland в цялата страна, и се пуска в определени за целта урни. Урните също се намират на Информация. Всеки участник записва върху талона трите си имена, населено място, имейл, телефонен номер и алтернативен телефонен номер за връзка. Всеки месец в рамките на 4 /четири/ месеца ще се теглят печеливши участници за посочените по-долу награди.

Всеки месец ще се теглят равен брой награди – така всеки месец имате шанс да спечелите!

Играта стартира на 10.11.2014 г. и продължава до 01.03.2015 г.

Наградите, които може да спечелите всеки месец, са:

- 5 леки автомобила Шкода Рапид

    червен цвят
    бензинов двигател, 75 к.с.
    5-степенна ръчна скоростна кутия
    въздушни възглавници
    климатик и предни електрически стъкла
    дневни светлини
    радио със CD

- 5 ваучера за екскурзии, всеки на стойност 2000 /две хиляди/ лева – ваучерите за екскурзии са валидни до 1 /една/ година от датата на активирането им и могат да се използват само в агенция Старс Травел за всички предлагани там услуги. В случай че желаната от печелившия услуга надхвърля стойността на ваучера, печелившият покрива разликата за своя сметка.

- 50 ваучера за пазаруване в хипермаркети Kaufland, всеки на стойност на една минимална работна заплата – 340 /триста и четиридесет/ лева.

- 500 ваучера за пазаруване в хипермаркети Kaufland, всеки на стойност 50 /петдесет/ лева.

- 5000 ваучера за пазаруване в хипермаркети Kaufland, всеки на стойност 20 /двадесет/ лева.

Наградите ще бъдат изтеглени на произволен принцип в офиса на дружеството организатор и в присъствието на Комисия, съставена от служители на дружеството, която удостоверява резултатите от него.

Печелившите участници ще бъдат известени чрез телефонно обаждане за спечелването на награда и за мястото и начина за получаването й. Имената на печелившите ще бъдат публикувани в търговските обекти и на официалната интернет страница на дружеството www.kaufland.bg.

Вече изтеглен талон не участва в тегленето за следващи награди.

Ваучерите за екскурзии са валидни до 1 /една/ година от датата на активирането им. Ваучерите могат да се използват само в агенция „Старс Травел“ за всички предлагани там услуги.

Ваучерите за пазаруване са валидни само за хипермаркети Kaufland. Ваучерът е валиден 5 /пет/ години от датата на активиране.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара