Открий тайната на Chocolat Luxe и спечели дизайнерско бижу от Baileys

Краен срок - 12 декември 2014

В играта могат да участват всички лица, навършили 18 години, които са се регистрирали за участие в приложението „Chocolat Magic Room ". Участниците трябва да регистрират две имена, телефонен номер, адрес и e-mail адрес. За да бъдат допуснати до регистрация, участниците трябва да приемат приложението „Chocolat Magic Room " и да отговорят правилно на четирите въпроса в играта. Участието в играта не изисква покупка.

Всички участници, които са се регистрирали за участие в играта в приложението и са отговорили правилно на въпросите участват в томбола, която на произволен приницип определя трима победители, в присъствието на нотариус.

Участниците, който са обявени за печеливши по реда на т. 2 от настоящите Общи условия („Победител”) имат право да получат спечелената награда.  Наградата на всеки един Победител е: Дизайнерско колие от колекцията Baileys Chocolat Luxe изработелно от Джина Шеовска.

Победителят се уведомява с e-mail и телефонно обаждане до 24 часа, след като се изтегли. Победителят ще се изтегли на 15.12.2014г. в присъствието на нотариус и ще бъде обявен на 16.12.2014г. на официалната facebook страница на Baileys за България.

Изтегленият победител трябва да потвърди, получаването на наградата не по-късно от 19.12.2014 г. включително. Изпратено потвърждение след тази дата се счита за невалидно.
Печелившият Участник няма право да получи парична равностойност на наградата.

За печеливш се счита Участникът, чиито две имена, електронна поща и мобилен номер, съответстват на тези, с които Организаторът е осъществил контакт.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара