Открийте съкровището и спечелете награди от Kinder Pingui

Краен срок - 10 ноември 2014

Участието в играта не е обвързано с покупка и е възможно след регистриране на код, получен на събитията на Kinder Pingui, които ще се състоят на:

18.10.2014 г от 10:00 до 16:00 часа в The Mall

25.10.2014 г от 10:00 до 16:00 часа в Serdika Center Mall

01.11.2014 г от 10:00 до 16:00 часа в Serdika Center Mall

08.11.2014 г от 10:00 до 16:00 часа в Paradise Center Mall

Участниците трябва първо да създадат акаунт със следните данни: име и фамилия, телефон, имейл и парола, и след това да регистрират 4 (четири) кода, по един от всяко събитие, на Интернет страницата www.pingui-adventures.bg . Кодовете се получават по време на всяко едно събитие, при изпълнение на дадена задача (игра), посочена от промо екипа . На всяко събитие може да се получи код/кодове от предходното събитие/предходните събития.

При регистрация на четири кода, удостоверяваща(и) присъствие - на събитията на Kinder Pingui, участниците получават правото да участват в лотарията за награди.

Участниците ще разбират дали успешно са се регистрирали за спечелването на награда, чрез показване на съобщение с потвърдителен текст на екрана след натрупване на необходимия брой кодове.

Тегленето на големите награди ще бъде извършено с една томбола, проведена съответно на 12.11.2014. Изтеглените участници ще бъдат публикувани на Интернет страницата www.pingui-adventures.bg в рамките на 3 работни дни след датата на лотарията и ще бъдат уведомени с имейл съобщение на предоставения от тях имейл адрес.

Всички награди ще бъдат изтеглени на лотариен принцип.

Един участник може да спечели не повече от една награда от вид. След спечелването на една награда, печелившият участник може да продължи да участва другите две.

НАГРАДИ

5 конзоли PSP – Sony PSP E1004 Black + Phineas & Ferb.

15 пъзела – Ravensburger Puzzle,

15 енциклопедии,

15 цветни моливи,

15 раници Kinder.

Получаването на наградите става чрез куриер до 30 работни дни от получаването на потвърждението за спечелване на награда и след предоставяне на адрес за доставка, от страна на печелившия.

Наградите се предоставят след представяне на снимка на четирите следи с уникалните кодове и копие (снимка) на лична карта, за валидиране възрастта на печелившия пред Организатора (кодовете от следите, които предварително са регистрирали, за да участват).

Един участник може да спечели само една награда.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара