Спечели билет за мача Лудогорец - Ливърпул с foodpanda и Радио Fresh!

Краен срок - 14 ноември 2014

Спечелете билет за мача Лудогорец-Ливърпул, като участвате в играта на foodpanda и Радио Fresh! Всеки ден ви очакват много изненади и награди, които ще разиграем на два етапа.

Всеки ден тук ще намирате снимка на ястие, а вие трябва да познаете как се казва то. Отговорите очакваме на страницата на Радиото във фейсбук - като коментар под съответния пост.  Всеки познал печели 10% код за отстъпка при онлайн плащане от foodpana.bg. На 5 ноември жребият ще определи кой ще спечели 30 лв. за храна от заведение "Апропо”, които можете да ползвате на място, или с код при поръчка от foodpanda.bg.

Ето загадката за днес, 28.10. Какво виждате изобразено на снимката:
а) Дюнер
б) Солена палачинка
Отговорете с коментар ТУК до 18 ч.

От 6 ноември пък очаквайте въпроси, които ще тестват кулинарните ви познания. Ще ги намирате не само тук, но и на страницата ни във фейсбук - именно там, като коментар под съответния пост, трябва да ни дадете и вашите отговори. Всеки, познал верния отговор, печели код за отстъпка 10%. На 13 ноември жребий ще определи кой ще спечели 30 лв. за храна от заведение "Апропо” - по ваш избор дали да ги ползвате на място, или с код при поръчка от foodpanda.bg.

Всеки, който поръча храна и плати онлайн с код за отстъпка LUDOGOREC, може да спечели билет за мача Лудогорец-Ливърпул.

Победителят, който ще си спечели заветния билет за двубоя Лудогорец - Ливърпул, ще бъде изтеглен на 14 ноември.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара