Влез в приключението и спечели супер награди - 6 таблета, рекламни материали и автокозметика

Краен срок - 6 декември 2014

Тази есен Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock се завръщат с емблематичната игра в радиоефира и нова голяма мисия – да припомнят, че не си сам на пътя.

Седмият сезон на мащабната кампания по инициатива на N-JOY, Z-Rock и ДЗИ ще насочи вниманието на аудиторията към нередностите на пътя, неспазването на правилата за движение. Целта на кампанията е по-отговорното поведение на пътя на всички участници и намаляване на опасните ситуации в трафика на градовете.

В периода от 27 октомври до 6 декември 2014 г. главните герои Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock ще провокират слушателите да бъдат наблюдателни, да снимат и да публикуват снимка или видео на нередностите по пътя на специалните микросайтове на кампанията.

Всеки ден водещите ще зареждат слушателите с много смях и настроение, но и ще обръщат внимание на тези от нас, които не спазват правилата за движение и забравят, че не са сами на пътя.

Всеки делничен ден Инспектора и Агента ще възнаграждават по един участник в играта със страхотна дневна награда, а всяка седмица един слушател, изпратил своя сигнал за нарушение ще печели таблет. Общо 6 таблета ще станат притежание на големите печелившите в седмия сезон на приключението.

Участвай и за още награди: рекламни материали на радио N-JOY, продукти на немската автокозметика QUIXY и др.

Тази есен Инспектор N-JOY и Aгент Z-Rock ще ти покажат, че не си сам на пътя!

Инспектор N-JOY, Агент Z-Rock и QUIXY те призовават: Без повече нарушения на пътя!

За да вземе участие в Кампанията, Участникът трябва:

1. Да е направил снимка или кратко видео на всякакви нарушения на правилата за движение по пътищата. Размерът на файловете следва да е до 100 МВ, в някой от следните формати:  JPG, PNG, GIF, MP4, FLV, MOV, WMV;
2. Да качи направената снимка/видео клип на някоя от уеб страниците от Секция „Качи снимка/видео“;
3. Да посочи мястото (адреса), където е заснета снимката/видео клипа.

Всеки участник може са участва в Кампанията с неограничен брой снимки/видео клипове.

По време на Кампанията ще бъдат раздадени следните награди:
6. бр. Таблети, 1 път седмично;
Мърчандайзинг материали на Организатора – ежедневно.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара