Участвай за НАГРАДИ от Avene!

Краен срок - 3 ноември 2014

Месец октомври посвещаваме на Грижата за мазна и акнеична кожа, чиито симптоми се обострят през есента и изискват нашето внимание и грижа.

В продължение на 5 седмици ще ви запознаваме с:

    полезни съвети и трикове за здрава и красива кожа,
    ще споделяме вдъхновяващи мисли и
    ще ви дадем възможност да зададете своите въпроси за състоянието и грижата на кожата ви на нашият експерт, д-р Паскова, дерматолог, Клиника "Дерма Вита", която в рамките на няколко дни ще публикува отговор със своето професионално мнение и препоръка към въпроса ви на: http://preboriakneto.com/category/answer/

Това не е всичко, ще имате възможността да участвате в различни изненадващи игри в страницата ни във фейсбук или на www.preboriakneto.com

Следете ни редовно, за да сте сред късметлиите! 

Условия на мини игрите:

Всеки фен на страницата на https://www.facebook.com/avenebg има право на участие в седмичните въпроси/мини игри. Участниците имат право да участват с по отговор за въпрос/мини игра, независимо колко такива изпратят. Всеки участник може да вземе участие във всички мини игри, независимо дали вече е печелил от предходна.
 
Отговорите трябва да бъдат изпратени или на лично съобщение или като коментар под играта, в зависимост от изрично упоменатите условия за всеки отделен въпрос/мини игра при нейното обявяване.

Продължителност на всяка мини игра до 3 дни.

Теглене на победителите - на томболен принцип, сред вярно подадените отговори, когато се изисква такива и сред всички участници, когато въпросът не изисква конкретен верен отговор.

Победителите се публикуват в рамите на 3 дни, след приключване на мини играта, в страницата на марката във фейсбук.

Победителите трябва да се свържат с нас до 10 работни дни, на лично съобщение във фейсбук, за да дадат своите координати: три имена, адрес и телефон за доставка на спечеленият от тях подарък.

Непотърсени до 10 дни след обявяването награди се преразпределят към други инициативи, по усмотрение на марката.

Награди:

Клиананс експерт, 40 ml
Клиананс почистваш гел, 200 ml
Клиананс почитваща мицеларна  вода, 400 ml
Клиананс Мат Матираща емулсия, 40 ml
Клиананс мат матиращ лосион, 200 ml
Спортен Сак


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара