Гласувай в анкетата и спечели всяка седмица почивка

Период:

Всяка седмица, от понеделник (обявяване на въпроса за седмицата) до следващия понеделник (теглене на победителя, обявяване на новия въпрос).

Участник в Анкетата може да бъде всяко лице, което „харесва“ страницата на Bulgaria On Air във Facebook. Участието в Анкетата не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга.

В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само дееспособни пълнолетни физически лица;

Анкетата се провежда в специално разработено приложение на страницата на Bulgaria On Air във Facebook;

При стартиране на приложението участниците дават съгласие за запис и обработка на профилните им данни от Facebook платформата:

Всеки участник може да достъпва приложението неограничен брой пъти, докато изпълни условията за участие в томболата за награди;

За участие в томболата за награди, участниците трябва да дадат избран от тях отговор на задавания въпрос на седмицата на фейсбук страницата на телевизия Bulgaria On Air и да потвърдят съгласието си с настоящите Правила и условия.

След изпълнение на горното изискване, участникът получава потвърждение за регистрация за участие в томболата за награди.

Име и фамилия
Регистриран e-mail адрес
Facebook ID
Населено място

Всяка седмица се предоставя различна награда от спонсора на Анкетата.

От общата база данни с участници, които са изпълнили условията в т.4 от настоящите „Правила и условия“ ще бъде теглен по 1 печеливш и 3 резерви, чрез автоматизиран софтуер, на случаен принцип;

Томболата се тегли всеки понеделник, а печелившите се обявяват същия ден на сайта на телевизия Bulgaria On Air, www.bgonair.bg и във фейсбук страницата на Bulgaria On Air.

Организаторът ще се свърже с победителите на посочените от тях контакти за връзка за уточняване механизма за получаване и използване на наградите в рамките на 5 (пет) работни дни;


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара