Спечелете Smart Телевизор SAMSUNG UE-40H6200 3D LED + 2 броя 3D очила

Краен срок - 15 декември 2014

Организаторът осигурява 1 брой ГОЛЯМА НАГРАДА - 3D Smart Телевизор SAMSUNG UE-40H6200  LED ”

Участието се извършва посредством следния механизъм:

На страницата на Организатора във Facebook всеки ден ще фигурират 1 въпрос.

Преди да участва в Играта всеки участник следва да потвърди съгласието си с ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ, както и да хареса страницата на Организатора във Facebook по указания за това на страницата начин.

След като изпълни условията по т.VI.4.2. от тези ОБЩИ УСЛОВИЯ, за да участва в Играта, участникът следва да извърши кумулативно следните действия:

1. да отговори на 3-те въпроса по т.VI.4.1.;

2. да попълни и изпрати към Организатора регистрационната форма име (отговарящи на вписаното в личната му карта) и e-mail адрес,

На регистриралите се участници в Периода на Играта, Организаторът предоставя и възможност за увеличаване шанса за спечелване на ГОЛЯМАТА НАГРАДА – всеки участник, който е изпълни кумулативно условията по т. VI.4.2. и т. VI.4.3. и в същото време сподели играта в своя фейсбук профил със своите приятели за участие в Играта. Всеки извършил споделяне ще има право на две самостоятелни участия в Играта като присъства 2 пъти при изтеглянето.

Всеки участник има право да се регистрира веднъж в Играта и да участва веднъж за изтеглянето на ГОЛЯМАТА НАГРАДА 3D Smart Телевизор SAMSUNG UE-40H6200 LED , освен доколкото са изпълнени и допълнителните условия по т. VI.4.4., в който случай съответният Участник ще участва и присъства 2 пъти за целите на изтеглянето.

Победителят, спечелил ГОЛЯМАТА НАГРАДА 3D Smart Телевизор SAMSUNG UE-40H6200 LED , ще бъде обявен на 16.12.2014г. на страницата на Организатора във Facebook.

Победителят се определят по томболен принцип, чрез изтегляне на ГОЛЯМАТА НАГРАДА. Изтеглянето на ГОЛЯМАТА НАГРАДА 3D Smart Телевизор SAMSUNG UE-40H6200 LED  ще се извърши електронно, чрез интернет базираното приложение на интернет страница www.captnsocial в присъствието на Нотариус Моню Монев с рег. No:462 и съставяне на съответния Констативен нотариален протокол. Тегленето на ГОЛЯМАТА НАГРАДА ще се извърши най-късно на 15.12.2014 г.

Победителят, ще бъде обявени на Facebook страницата на Организатора, чрез посочване на спечелилия Facebook профил и/или имената,  или e-mail адреса, подадени от този профил в попълнената регистрационна форма.

Организаторът на Играта обявява победителя, спечелил ГОЛЯМАТА НАГРАДА и го публикува на стената на Facebook страницата на Организатора

Печелившият участник следва да посети офиса на Организатора на адрес: град София, жк. „Люлин'' 9, бл.963, ет.1, офис 11, за да получи ГОЛЯМАТА НАГРАДА, в срок до 10 (десет) дни от получаване на съобщението по т. VI.7.3.1, но не по – късно от 25.12.2014г

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара