Споделете снимка на тема "Цветя" и спечелете награди на стойност 700 лв.

Краен срок - 30 септември 2014

Обичаме цветя! Летни, есенни, пролетни! Споделете с нас своите авторски снимки на тема "Цветя" в нашия септемврийски конкурс. Наградите, разпределяни на случаен принцип, ще бъдат изтеглени при пълна прозрачност и спазване на най-добрите практики в подобни конкурси, до пет работни дни след приключване на конкурса измежду всички участници, чиито снимки имат поне един билет за участие. При избора на победители от определеното от Организатора жури участват всички одобрени снимки в конкурса, независимо от това дали имат билет.

Гласуването за изпратените от потребителите снимки става единствено от регистрирани потребители на Сайта чрез натискането на бутона “Гласувай”, разположен под снимката. Гласове за участие в конкурса на изпратените снимки мoгат да бъдат давани до 23:59 часа на 30.06.2014 г. източноевропейско време (UTC+2:00). Един потребител може да гласува за неограничен брой различни снимки, участващи в Конкурса, но само по веднъж за всяка една снимка.

“Билет” е еднократното право на участие в тегленето на наградите в Конкурса. За да получи първия си Билет, участникът трябва задължително да отговаря на условията, посочени в настоящите Правила за участие, да изпрати една снимка, която отговаря на темата на Конкурса и на настоящите Правила, и тази снимка да получи най-малко 10 (десет) Гласа от други регистрирани потребители на Сайта. Получаването на всеки Билет се удостоверява с изпращането на системен имейл към съответния участник, получил Билета. Билетът се визуализира и в профила на участника - “Моят Клуб 50+”, секция “Моите конкурси”, в раздела на съответния Конкурс.

Участникът може да получи допълнителни Билети по един от следните начини:

Да изпрати още снимки за Конкурса, всяка от които да събере поне 10 Гласа от други потребители на сайта. Всеки потребител може да изпрати не повече от 10 (десет) снимки за участие в Конкурса.

След като получи първия си билет за изпратена снимка, да покани посредством специалната форма за покана на Сайта нов потребител на Сайта, който да публикува снимка за участие в Конкурса. За целта участникът трябва да изпрати на друго лице своя уникален линк, който се намира в секция “Социален панел” на конкурса, достъпен през “Моите конкурси”. Нов билет се активира в профила на участника след като 1) той вече е получил първия си Билет за участие в Конкурса и 2) поканен от него нов за системата потребител се регистрира в сайта, изпрати снимка за участие в Конкурса и снимката му бъде одобрена и публикувана.

Всеки Билет е равен на едно участие в Конкурса. Колкото повече Билети има един участник, толкова по-голям е неговият шанс да спечели награда в Конкурса.

Победителите в Конкурса се обявяват в рамките на до пет работни дни след края на срока за изпращането на снимки и гласуване.

Наградният фонд на Конкурса е в размер на 700 (седемстотин) лева, разпределени както следва:

Четири награди за снимка с билет, по 100 (сто) лева всяка, за участници в Конкурса, получили поне един Билет от Конкурса, избрани на случаен принцип. Победителите се определят на случаен принцип, след теглене сред всички участници в Конкурса, притежаващи поне един Билет за участие.

Три награди за снимки, по 100 (сто) лева всяка, за участници в Конкурса, чиито снимки са избрани за печеливши от жури, определено от Организатора.

Победителите се избират от определено от Организатора жури, независимо от това дали притежават Билет за участие, по предварително установени от Организатора критерии (например: оригиналност, популярност сред потребителите, брой коментари, тематичност и др.).

Имената на победителите ще бъдат публикувани на Сайта, а представител на екипа на Организатора ще се свърже с тях за уточняване на законовата документална процедура, съпътстваща получаването на наградата.

В настоящия фотоконкурс няма право да спечели награда потребител, който вече е спечелил фотоконкурс или видеоконкурс, организиран от Клуб 50+, в рамките на до 6 месеца назад, считано от датата на начало на настоящия Конкурс. Участник, спечелил фотоконкурс през месец септември не може да спечели и видеоконкурс през същия месец. Участник, спечелил видеоконкурс през месец септември не може да спечели и фотоконкурс през същия месец.

Наградите в Конкурса се изплащат единствено по банков път, след оформяне на съответната документация. За да получат награда, победителите следва надлежно да предоставят на Клуб 50+ изискуемата по закон лична информация. Победителите трябва да бъдат регистрирани потребители на  Клуб 50+, които са изпратили поне една снимка за участие в Конкурса и са получили поне един билет за участие в Конкурса.

Един участник може да спечели само една награда в Конкурса, независимо колко снимки е изпратил в съответния Конкурс, колко гласове са събрали те и колко билета за участие е получил участникът.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара