Спечелете комплект чаша Staropramen 0.33 л и 2 кена Staropramen 0.5 л

Краен срок - 15 август 2014

В Играта ще бъдат раздадени като награди общо 20 комплекта Staropramen, всеки съдържащ 2 кена Staropramen 0.5 л. и 1 чаша Staropramen 0.33 л.

Стани фен на страницата на Staropramen във Facebook, съгласи се да спазваш Официалните правила на Играта и играй.

Целта на играта е участниците да открият скритите символи в картинките. След като участникът открие символите в една картинка, се отключва следващата. Всяка отключена картинка разкрива на участника нова част от стилизиран силует на Прага. Когато участникът успее да отключи целия силует, той се появява на отделен екран като стилизирана картинка. Участникът има възможността да напише своето послание по случай 145-годишнината на Staropramen, както и да тагне свои приятели. След това силуетът на Прага с пожеланието се появява на стената на съответния играч. С това играта приключва.

В томболата участват всички участници, които са успели да открият всички скрити символи във всяка от петте картинки и са отключили скайлайна на Прага. Томболата се провежда всеки петък до приключването на Играта. Участниците в томболата, които не са били изтеглени, автоматично биват включени в томболата, която се провежда следващия петък. Всеки участник има право да спечели само 1 награда от Играта.

Всеки участник има право да участва в Играта само веднъж.

Спечелилите участници се определят чрез провеждане на томбола всеки петък в продължение на 4-те седмици, в които се провежда Играта, в присъствието на нотариус. Всеки петък се теглят петима спечелили и пет резерви. Спечелилите участници трябва в срок от 5 дни да се свържат с Организатора, чрез лично съобщение на страницата на Staropramen във Facebook, за да бъде организирано получаването на наградите. В случай, че спечелил не се свърже с Организатора в посочения срок, то наградата се получава от резервите в реда на тяхното изтегляне.

Всеки понеделник, следващ деня на тегленето, Организаторът съобщава на официалната си Facebook страница имената на спечелилите, съответстващи на имената в техните Facebook профили. Всеки спечелил ще разполага със срок от 5 работни дни да се свърже с Организатора, чрез лично съобщение във Facebook и да му предостави трите си имена, адрес и телефон за връзка, за да бъде организирано получаването на наградата.

Наградите се получават по куриер за сметка на Организатора след края на играта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара