Selfie na Max ще ти донесе смартфон Huawei от getti

Краен срок - 11 август 2014 

Искаш ли да спечелиш смартфон? Направи си selfie с възможно най-много приятели и учасвай в конкурса на getti "Selfie на Max". Публикувай своето selfie, заедно с последните 6 цифри на твоята getti карта. Авторът за най-креативната снимка, събралата най-много гласове в конкурса и на която присъстват максимален брой негови приятели, ще спечели смартфон Huawei!

Участниците в кампанията е нужно да са getti потребители и да имат валидна getti карта – пластика или виртуална.

За да участват в кампанията, „ГЕТТИ” потребителите, е нужно да харесат фейсбук страницата „ГЕТТИ” https://bg-bg.facebook.com/getti, ако не са го направили досега, което ще им даде достъп до приложението във фейсбук, където могат да поставят снимки тип “selfie”. Няма ограничение в броя на поставените снимки от един участник. При всяко поставяне на снимка участник е нужно да се идентифицират като постави и последните 6 цифри от своята getti карта. Награда - Наградата в кампанията е един смартфон Huawei Honor 3X. Победителят в кампанията ще бъде един.

Критерийте за връчването на наградата е креативност, която ще се оценява от жури в състав служители на „ГЕТТИ” и външно представително лице, събрани най-голям брой гласувания за снимка тип “selfie” и най-голям брой присъстващи приятели на съответния участник на приложението на кампанията във фейсбук.

Победителят ще бъде оповестен на 19 август 2014 и уведомен с и-мейл или телефонно обаждане.

Победителят трябва да посети Bulgaria Mall или Grand Mall Varna, за да получи наградата си.

Смартфонът Huawei трябва да бъде получен от победител не по-късно от 20 дни след като бъде оповестен. Ако победител не получи наградата си в упоменатия по-горе срок, ще се извърши ново теглене и ще бъде излъчен нов победител за съответната награда.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара