Ела в страната на сънищата и спечели страхотни награди от Dormeo

Краен срок - 6 август 2014 

Участниците могат да се включат в играта само и единствено след като се регистрират в интернет сайтаwww.facebook.com, приемат приложението „Открий какво ще сънуваш на възглавница Дормео“  чрез натискане на виртуален бутон „Разрешавам”  на приложението „Открий какво ще сънуваш на възглавница Дормео”  в интернет сайта www.facebook.com.Всеки, включил се в играта, трябва да попълни пет празни полета с произволни думи на кирилица, като се съобразява с поясненията към всяко едно поле. След това участникът трябва да сподели своя сън на стената си във Фейсбук, като по този начин се включва в наградната игра и участва за спечелването на един от 28 комплекта брандирани калъфки Дормео.

Физическо лице може да участва в Наградната игра само с една своя регистрация в интернет сайтаwww.facebook.com.

Участниците, които ще спечелят се теглят на случаен принцип посредством специализиран софтуер, направен за играта. Едно физическо лице може да спечели само една награда.

Организаторът ще осигури 28 комплекта брандирани калъфки, които ще бъдат раздадени на 28 участника на томболен принцип.  Показаните калъфки са с илюстративна цел.

С участието си в Наградната игра на Участниците се предоставя възможност да спечелят една награда.

Избирането на победителите ще се провежда всяка седмица по 7 печеливши в рамките на промоционалния период или както следва: 18.07.2014г, 25.07.2014г, 01.08.2014г и 7.08.2014г. Печелившите участници ще бъдат обявени на специална страница „Печеливши“ в приложението на играта: www.facebook.com, както и на сайта www.dormeo.bg.

Връчването на наградите ще става след попълване на електронна форма с данните за доставка (име, фамилия, точен адрес, телефон за връзка), изпратена на e-mail адрес, с който се е регистрирал участника в интернет сайтаwww.facebook.com. Участникът ще бъде уведомен по електронен път за срока на получаване на наградата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара