Покажи ни твоето историческо лято и спечели страхотен фотоапарат Nikon

Краен срок - 24 август 2014 

В разгара на летния сезон даваме начало на тазгодишния ни конкурс с авторски снимки на читатели. Този път той ще се проведе под името „Моето историческо лято“, а условията за участие са съвсем прости. Единственото, което трябва да направите е да ни изпратите Ваши фотографии от незабравими пътувания, през които сте имали възможността да посетите места, ключово свързани с родната ни история. Разполагате с широко поле за изява – от монументи и  крепости до местности или населени места, обявени за архитектурни резервати.

Препоръчително е на снимката да присъствате Вие или хората, с които сте посетили съответното място, а не чисто пейзажни фотографии. В случай, че спазите правилата, изброени по-долу и стигнете до финалния етап на играта, имате възможността да си спечелите страхотни награди, осигурени от нашия партньор VIVACOM.

Конкурсът „Моето историческо лято“ ще се проведе от 16 юли до 1 септември, като той ще премине през 2 етапа.

Първият етап е от 16 юли до 24 август, като през това време всеки ще може да изпраща снимките си на адрес igra@bulgarianhistory.org. Изпратените снимки от всяка седмица ще бъдат публикувани в съответната неделя в специален албум в страницата на „Българска история“, озаглавен „Моето историческо лято“.

Вторият етап ще се проведе от 27 август до 1 септември, като през този период журито, съставено от екипа на „Българска история“ и VIVACOM, ще излъчи победителите от конкурса измежду първите 10 снимки, събрали най-много харесвания в албума „Моето историческо лято“ за целия период. Гласуването чрез харесвания приключва на 27 август в 00:00 часа.

Спечелилият първо място след гласуването на журито ще получи страхотен фотоапарат Nikon.

(16 MP; Обектив NIKKOR с 34-кратно оптично увеличение; Сензор за изображения – 1/2,3-инчов, тип CMOS; Фокусно разстояние – 4,0-136 мм; f/3-5,9; дисплей – 7,5-сантиметров (3-инчов) TFT LCD дисплей с широк ъгъл на виждане, с приблизително 921 000 точки (RGBW) с 6-степенно регулиране на яркостта, възможност за накланяне приблиз. 85° надолу, приблиз. 90° нагоре. Модел от 2014 г.)

За следващите трима в класацията е определена книгата „Опознай България“, представяща родината ни в множество фотографии и звуци.

Очакваме Вашите снимки и въпроси на igra@bulgarianhistory.org

Екипът ни Ви пожелава незабравимо лято и нека надпреварата в конкурса бъде оспорвана! :)

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара