Спечелете HTC One M8 с най-доброто сладоледено селфи

Краен срок - 5 август 2014 

Представяме ти го с удоволствие! Чисто новия ни приятел, който уверено носи името HTC One M8 и който сме готови да споделим с теб!

Великолепно красив, с дълбока и богата същност, той е неустоимо изживяване, безкрайно богат на идеи, силно индивидуален, просто разкошен. Може всичко, почти, естетичен и спретнат, и, най-важното, божествено интелигентен. Ако се съмняваш в достоверността на думите ни, прочети пак богатата му биография, и отново се върни, за да го пожелаеш. И ти.

А след като си сигурен, което е неизбежно, че го искаш, е време да си поиграем на Най-добър. А правилата на играта, в която ще направим така, че най-добрият да спечели един такъв красавец, са:

Снимаш се сам, с гадже, приятел, сестра, татко, кучето, внучето, мама, леля или с компанията, с простото условие, освен да си хубав и усмихнат, да ядеш сладолед. Бял, кафяв или ягода, мента, портокал или кайсия, смесен или обикновен, на клечка, във фунийка или на камари, това ще е нашият сладоледено-селфи-конкурс. Изпрати ни най-забавното, най-лятното, най-вдъхновяващото селфи* със сладолед до 5 август на igra@viewsofia.com, за да имаш златната, уникална и високо, високо технологична възможност да станеш притежател на уникалния телефон HTC One M8.

<<<*Селфито е нещо като да се погледнеш в огледалото, ама не съвсем. Произлиза от self shot и се използва за автопортретна снимка, направена с камера или мобилно устройство.>>>

След като разгледаме всички изпратени снимки, ще публикуваме най-добрите 20, 50 или 500 от тях, които отговарят на условието и имат прилично качество, на страниците на ViewSofia, тук и във фейсбук. От този момент ще следва тридневен срок, в който читателите и феновете ще трябва да харесат най-добрите.

Гласовете във фейсбук, в нарочната анкета на страниците на сайта и гласът на журито ще имат еднаква тежест в крайната фаза за определяне на най-сладкия сладоледен майстор на селфи на Лято 2014!

Победителят ще стане ясен на 11 август!

Чакаме страхотни снимки! Приятно хапване на сладолед и най-вече приятно лятно забавление!

И не забравяйте, че HTC One M8 всъщност прави най-добрите селфита! Така че, какво ли ви чака след това...

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара