Спечелете iPad Air with WiFi 16GB и eBook четец Sony PRS-T3 от Ballantine’s

Краен срок - 11 юли 2014

FACELESS APP Е ПРИЛОЖЕНИЕ, С КОЕТО МОЖЕШ ДА РАЗБЕРЕШ ДАЛИ ОБРАЗЪТ ТИ ОНЛАЙН ОТГОВАРЯ НА ТОЗИ В ИСТИНСКИЯ ЖИВОТ

Добре дошъл в социалния експеримент на Ballantine's. Ако някога си се чудел какво мислят непознатите за теб, когато разглеждат Facebook профила ти, това е твоят шанс да разбереш. Стига да не те е страх от отговора.

Започни, като свържеш приложението с Facebook профила си. Веднага ще получиш нов, само че без снимка, име, възраст или каквато и да е информация, издаваща кой си. Разглеждайки твоите интереси и предпочитания, останалите потребители ще могат да те опишат и да отгатнат твоя характер, пол и години. Ти също можеш да разгледаш техните профили и да се опиташ да познаеш какъв човек се крие зад тях. Виж каква информация взимаме за теб тук.

Потребителят, при който има най-голямо съвпадение между предположенията и истинската му идентичност, ще спечели награда от Ballantine's. А всички останали ще получат уникална информация за това какво впечатление оставят онлайн и ще разберат верни ли са на истинското си Аз.

Всеки, който желае да участва в Играта, трябва:
1. Да посети уеб страницата на играта: https://www.facelessapp.bg;
2. Да се регистрира със своя Facebook профил;
3. Да даде необходимия достъп до информация от неговия Facebook профил;
4. Да попълни информация за своя профил в сайта, като въведе:
  възраст;
  пол;
  населено място;
  своя характер.


Описание на наградите

1. Наградата за първо място е iPad Air with WiFi 16GB.

2. Наградата за второ място е eBook четец Sony PRS-T3.
 

Печелившите в играта се определят на база оценката, които техните профили са получили от други участници в Играта, като в класирането се вземат предвид броят оценки, които техните профили са получили, както и броят оценки, които те самите са направили. Оценката на профила на участниците се формира като осреднена стойност от всички индивидуални подадени оценки. При формиране на индивидуалните оценки се взема следното предвид:
- точност в определяне на възрастта (при точно познаване на възрастта се получават 50 т.; а всяко отклонение с 1 единица сваля оценката с 1 т.);
- познаване на пола (10 т. при познаване);
- познаване на типа населено място (10 т. при познаване);
- познаване на всеки от петте черти на характера (по 6 т. за всяка черта).
 

Общата сума на точките, събирани в една индивидуална оценка, е 100. Получените точки се изпозват за оценка на точността. Пълната сума от получени точки означава 100% точност.
В класирането първо се взема предвид средната оценка, която участниците в играта са получили за своите профили. След това се взема предвид броят гласувания, които всеки профил в играта е получил. Последният критерий е броят оценки, които всеки потребител в играта е направил. В класирането участват единствено профилите, които са били оценени от поне пет (5) други участника в играта.
 

Всички печеливши ще бъдат обявени в уебсайта на Играта на https://www.facelessapp.bg след края на играта.

 Организаторът ще се свърже по имейл със спечелилите Играта с цел уточняване на датата и начина на получаване на наградата до 3 работни дни след края на Играта.

Спечелилите наградите следва да потвърдят желанието си да получат наградата на Организатора в рамките на 5 работни дни от изпращането на имейла на Организатора.

Спечелилите ще получат наградите си чрез куриерска фирма на посочения от тях адрес най-късно до 5 работни дни след уведомлението им от Организатора на Играта и след като той получи необходимите данни за извършване на доставката. Куриерските разходи са за сметка на Организатора на Играта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара