Спечелете всяка седмица 5 кутии с бисквитки TUC

Краен срок - 29 юли 2014 

Участвай в КОНКУРСА

Всеки ден, в продължение на 30 дни, ще задаваме по 5 въпроса, свързани с това да познаете столицата на дадена държава. След като познаете столиците на 5-те държави, ще имате възможност да се регистрирате в томбола за спечелване на награди. За да се регистрирате в томболата за награди, трябва да отговорите вярно на всичките 5 въпроса от теста за деня. Само един вярно попълнен тест е достатъчен, за да участвате в томболата. Възможна е само една регистрация на ден. Всеки ден можете да отговаряте на новите 5 въпроса и да се регистрирате. По този начин увеличавате шансовете си за награда. Организаторите ще обявяват на сайта печелившите всяка седмица.

Награди: Кутия с бисквити TUC оригинал (20  опаковки по 100гр. в кутия)

Всяка седмица от периода на играта (30.06.2014 – 29.07.2014г.) ще раздаваме  по  5 бр.кутии като печелившите участници ще се определят  на томболен принцип. В томболата за разпределение на наградите имат право да участват всички регистрирали се потребители от началото на играта до момента на теглене.

Имената на печелившите щ ебъдат публикувани на страницата на играта, в секция „Победители”. Наградите ще бъдат доставени безплатно с куриер на посочен от  спечелилия  участник адрес в срок от 30 работни дни след обявяването им. Преди доставка куриерът ще прозвъни спечелилите. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж.

Post a Comment

По-нова По-стара