Влез в топ форма и спечели 4 дневна почивка за двама в Гърция

Краен срок - 10 август 2014

Участвай в КОНКУРСА

Всички  пълнолетни потребители,  които в периода на играта (1 юли - 10 август 2014 г.) поръчат и  закупят хранителен режим чрез сайта www.topforma.bg ще участват в тегленето за наградата, състояща се от:

Ваучер на стойност 500лв. за 4-дневна (3 нощувки) почивка за двама  в Халкидики, Гърция в 3* хотел, в зависимост от свободните стаи, с включени закуска и вечеря
Ваучерът е валиден в периода 15 август - 15 септември 2014 г.
В наградата, не са включени:
• Транспорт до избраната дестинация
• Телефонни услуги в хотела.
• Мини бар, платена телевизия.

Всеки, който поръча и закупи хранителен режим през сайта www.topforma.bg в периода на кампанията (1 юли - 10 август 2014 г.) автоматично се включва за участие в томболата за гореописаната награда.

Името на победителя ще се тегли на 10 август 2014 г. и ще бъде обявено на същия ден на фейсбук страницата на Организатора.

Наградата е персонална и не може да бъде  преотстъпвана и да се разменя за други заместващи услуги, стоки или паричния им еквивалент. Продажбата на наградите на трети лица е забранена.

Организаторът ще се свърже с носителя на наградата по телефона в деня на тегленето, за да може съответно да го/я информира и да обсъдят необходимите подробности. Победителят ще има 48 часа след като е бил/а потърсен/а от Организатора да потвърди на Организатора в писмена форма чрез изпращане на имейл, дали той/тя приема или отказва наградата. Ако победителят пропусне горепосочения срок, то ще се счита, че той/тя е отказал/а наградата и Организаторът ще се свърже с втория победител, избран на произволен принцип.

Организаторът и партниращата туристическа агенция  гарантират, че на победителя ще бъдат предложени няколко варианта за настаняване в 3* хотел в Халкидики Гърция с включени закуски и вечери за избраните от него дати от периода на валидност на ваучера
Победителят трябва да представи необходимите документи, доказващи неговото/нейното право за участие в играта (копие на личната карта).

Post a Comment

По-нова По-стара