Спечелете 25 ALL INCLUSIVE уикенда в Албена и 456 бр. бутилки Pepsi

Краен срок - 31 юли 2014

Участвай в КОНКУРСА

Продуктите, които дават възможност за участие в Промоцията, са със следните търговски марки и опаковки, независимо дали на етикетите им е посочена друга промоция:1.5L (Pepsi, Pepsi Twist, Pepsi Max), 2L (Pepsi, Pepsi Light, Pepsi Twist, Pepsi Max, 7UP, Mirinda Orange, Mirinda Lemon), 2.25L (Pepsi, Pepsi Max).

При покупка на поне две опаковки от участващите продукти потребителя получава скреч карта/и. Скреч картите се получават на касова зона след предоставяне на касова бележка за закупени поне две опаковки от участващите продукти. След изтриване на скреч полето може да проверите веднага дали печелите награда. За всеки две закупени опаковки се предоставя една скреч карта.

В Промоцията „PEPSI, СЛЪНЦЕ И МОРЕ ” участник, притежаващ печеливша скреч
карта, може да спечели следните награди: Pepsi 500ml или уикенд за двама в к.к. Албена.
Разпределение на наградите:
* 25 уикенда за двама в к.к. Албена
* 456 бр. бутилки Pepsi 0.5L

Наградите Pepsi 0.5L се получават на касова зона срещу представяне на печеливша скреч карта и касова бележка, доказваща покупката съгласно условията на Промоцията. Предадените за получаване на наградата скреч карти не подлежат на връщане и не могат да се използват повторно за получаване на награда.

Награда “Уикенд за двама в к.к Албена” трябва да бъде заявена на телефон 0700 10777 от 09.30ч. до 18.00ч. всеки работен ден, най-късно до 18:00 часа на 10.08.2014г.

Наградите се предоставят на предявилите ги печеливши участници срещу представяне на печеливша скреч карта и касова бележка, доказваща покупката съгласно условията на Промоцията. Пазете касовата бележка и печелившата скреч карта, за да получите наградата.

Всяка награда включва две последователни нощувки – петък и събота за двама в двойна стая в комплекс Албена, настаняване в хотел три звезди, на база all inclusive, които се ползват на дати, посочени от Организатора.

Нощувките се предоставят на предявилите ги печеливши участници в хотели Магнолия/Орхидея за периода 22.08-24.08.2014г. Организаторът не се ангажира да се
съобрази с предпочитанията на спечелилия участник за период на ползване или хотел.
При неизползване на наградата в указания от Организатора период, печелившият
участник губи възможността за ползване на наградата.

Post a Comment

По-нова По-стара