Deichman и Iwoman: Сподели и спечели

Краен срок - 6 юни 2012

Участвай в ИГРАТА

Deichmann и iwoman ви представят интересни тенденции при обувките за сезон пролет/лято 2012. Това лято е лято на крайностите – можете да заложите на естествени материи, лико, велур, нежни цветове и обувки, които да комбинирате с ефирни дрехи от лен и памук. Ако характерът ви или ситуацията го изисква, можете да бъдете експресивна и цветна с модели в комбинации от ярки цветове, високи токове и дори лак. Сред интересните предложения на рафта за обувки този сезон ще са сандалите с масивен клиновиден ток от лико или плат, равните чехли с акценти, спортните балерини в морски стил и изисканите кожени сандали с перфорации.

Част от тези предложения можете да видите в нашата игра. До 6 Юни в страницата на Deichmann в iwoman.bg ще можете да разгледате 20 модела от актуалните предложения на немската компания за обувки.

Под всяка от 20-те снимки на модели има поле за коментар. Ако оставите коментар за моделите, който са ви допаднали най-много, ще участвате в томбола за 4 ваучера за покупка от Deichmann, всеки на стойност 40 лв. Оставянето на коментар е задължително условие за участие в тегленето на наградите. Няма ограничение под колко от представените модели да оставите коментар – вие преценявате.

Награди:

4 ваучера за покупка от Deichmann, всеки на стойност 40 лв.

Теглене на наградите:

На 6 юни от всички коментари от всички 20 снимки ще изтеглим четири и ще ги обявим в меню ‘Печеливши’ в този сайт.

Post a Comment

По-нова По-стара