Промоция „Ciao на скорост!“

Промоцията е обвързана с покупка.

Краен срок - 15 юли 2012

Участвай в ПРОМОЦИЯТА

Промоцията включва следните продукти с производствен промоционален код, разположен върху стикер на предната част на опаковката: напитки Ciao в кутия Tetrapak 2L

Продажбите на продуктите, свързани с промоцията, започват на 15.05.2012г. и продължават до 15.07.2012г. Промоционалните продукти могат да бъдат налични и продавани извън горепосочения период, но закупуването им извън този период не дава право на участие в промоцията.

Кодът, разположен върху промоционалния стикер, е защитен от специално покритие. Разкриването на кода е възможно само след закупуване на продукта чрез изтриване на покритието.

След изпращане на кода от опаковката, участникът получава съобщение на същия телефонен номер с уведомление дали кодът е регистриран успешно и дали печели една от наградите.

Кодът се състои от букви и цифри, изписани с главни символи. Код, който е неправилно въведен, се счита за невалиден.

Всеки участник трябва да запази до края на промоцията стикера/етикета с промоционалния код, регистриран за участие на номер 1851. При предоставяне на награда на участник организаторът има право да изиска стикерите на всички продукти с всички кодове, регистрирани чрез номер 1851.

Всеки участник има право да регистрира неограничен брой кодове, при условие че регистрацията на всеки код се свързва със закупуването на определен продукт от участника. Кодът може да се използва еднократно за получаване на награда – ваучер за гориво на стойност 20лв с ДДС и за спечелване на един от десет пълни резервоара с гориво в края на промоцията. Пълният резервоар с гориво е под формата на ваучер на стойност 160 лв с ДДС.

Код, който не печели ваучер за гориво на стойност 20 лв с ДДС, е валиден за участие за спечелване на пълен резервоар с гориво

Post a Comment

По-нова По-стара