Сладка торта си хапни и награди безброй спечели

Играта е обвързана с покупка.

Краен срок - 26 юли 2012

Участвай в ИГРАТА

За периода в който се провежда Промоцията участниците могат да спечелят:

Всяка седмица 10 големистандартни торти, по избор от наличните или общо 80 големи стандартни торти за периода, в който се провежда промоционалната игра.

Всеки участник регистрирал 3 или повече кода:

Една от 5 петдневни СПА почивки за 2-ма в „Гранд хотел Велинград”, както и ваучери на стойност 200 лв. за други услуги на територията на хотела.

Ваучерът включва 5 нощувки със закуска в двойна делукс стая, ползване на вътрешенминерален басейн и детски минерален басейн,минерално джакузи, финландска и био сауна, ароматна парна баня, вулканична стая(caldarium), ледена стая, приключенски душове, топлинни шезлонги, зона за релакс, фитнес, паркинг, безплатен безжичен интернет в общите части на хотела и стаите, ползване на сейф в стаите + допълнителен ваучер на стойност 200 лв., който може да се ползва за консумация на територията на хотела – в ресторант, механа, лоби бар, боулинг, пиано бар, спа център.

За участие в Промоцията участниците трябва да направят следното:

да харесат фен страницата на Кафе-сладкарници „Неделя” намиращо се на фейсбук страницата им;
да одобрят приложението;
да въведат предварително плучения код, който се предоставя на всеки 5 лв от всяка сметка (например ако сметката е 10 лв клиентът получава 2 талончета, ако сметката е 16 лв клиентът получава 3 талончета и т.н.), като при покупка на цяла малка торта се дават 3 талончета, а за всяка голяма торта (стандартна, детска, сватбена) се дават по 5 талончета. Всяко талонче носи по 1 точка.

Всеки Участник регистрирал поне един код участва в томболата за спечелването на една от 10-те големи стандартни торти всяка седмица.

За да участва в томболата за една от петте петдневени СПА почивки за двама в „Гранд хотел Велинград”, всеки участник трябва да регистрира минимум 3 кода, като всеки допълнителни 3 кода дават още един шанс за участие

Post a Comment

По-нова По-стара