Спечели пътуване до Лондон в Конкурса SUMMER SPORTS STARS

Краен срок - 1 август 2012

Участвай в КОНКУРСА

Лятото наближава, какъв по-добър начин да влезете във форма, чрез практикуване на забавен спорт на открито?

HostelsClub представя своят нов конкурс: ние молим нашите фенове да бъдат креативни и да измислят нов спорт! Създайте своя спорт и направете видео, споделете го с нас онлайн и може да спечелите полет до Лондон с приятел!

Ние създадохме няколко примера, за да ви улесним ... какво ще кажете за бягане назад, подводен шах, надпреварване с офис столове ... или човешка пирамида, ... освободи въображението си!

След като получим линкът към вашето видео, ще го качим на страницата на конкурса, където нашите фенове и приятели ще гласуват за всяко видео. Видеото с най-висок резултат ще бъде победител, а автора на видеото ще спечели две нощувки в Лондон, в Generator Hostel, London + ваучер за полет на стойност 100€!

Ние искаме ти да бъдеш новата лятна спортна звезда

Как да участвате:

1. Изобретете/измилете нов вид спорт - индивидуален или отборен спорт, може да бъде на базата на вече съществуващ или напълно нов, измизлен от вас спорт, въпрос на вашата фантазия...

2. Намерете приятел, за да ви помогне, направете кратко видео с вас (или приятели) в действие, как практикувате спорта. Опитайте се да направите видеото в границите между 30 секунди и две минути.

3. Качете видеото в YouTube

4. Изпратете ни видео връзката на contest@hostelsclub.com със заглавие 'Summer Sports Sta', като заглавие на електронната поща. Разбира се включете вашето име и адреса си (контакт за връзка)!

Когато получим вашия имейл ще публикуваме видеото на нашия сайт и във всички наши социални мрежи. Споделете с приятелите си новия си любим спорт!

В края на конкурса, ще спечели това видео, което има най - висок резултат на тази страница.

Post a Comment

По-нова По-стара