Спечели Nokia Lumia 710

Краен срок - 8 юни 2012

Участвай в ИГРАТА

Имаш шанса да спечелиш чисто нов смартфон Nokia Lumia 710. Всичко което трябва да направиш е да се регистрираш и може да си един от първите, който притежава такъв смартфон!

За да имате шанс да спечелите Nokia Lumia 710 трябва въведете вашите имена, имейл адрес и мобилен телефонен номер във формата за участие. Може да поканите своите приятели да участват- с всеки включил се приятел, поканен от вас, автоматично получавате един допълнителен шанс да спечелите.

Всяка регистрация, която Спонсора по своя преценка счете за неподходяща или неправилна се счита за невалидна. Регистрациите, които се счетат за неправилни ще водят до дисквалифициране на съответните Участници.

Победителят в Състезанието ще получи смартфон Nokia Lumia 710.

Наградата не може да се отдава, прехвърля, обменя срещу пари или заменя, освен от Спонсора, който може по свое собствено усмотрение да замени Наградата с друга със сравнима стойност, ако обявената Награда не е налична по някаква причина.


Победителят ще се определи с теглене на произволен участник пред нотариус.
Всички регистрации ще бъдат прегледани след края на Състезанието и победителят ще бъде уведомен по имейл за наградата си.

2 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара