Сглоби Kenwood и спечели награди

Краен срок - 3 юни 2012


Имаме удовоствието да ти представим нашата нова игрална платформа, където ще можеш да играеш разнообразни игри, да трупаш точки, да печелиш страхотни награди и най-вече да се забавляваш в свободното си време!

Като за начало искаме да ти покажем нашата нова игра “Сглоби Kenwood!” . Както говори и името и, ще трябва да сглобиш нещо, и за да не те мъчим ще ти издадем, че става въпрос за пъзел със снимка на наш уред.

Играта е разделена условно на 4 кръга, всеки с продължителност от 1 седмица. В рамките на всеки кръг ще имаш възможност да подредиш до 2 пъзела, като естествено ще отчитаме колко бързо си се справил и за да не те ограничаваме в бързината, ти предоставяме възможност успоредно с това да трупаш допълнителни точки - ако подшушнеш на приятели, харесаш връзки и др.

В края на всеки кръг ще раздаваме награди ... и то какви! Всяка седмица най-бързият от вас ще спечели Цитрус преса на Kenwood, останалите 5 след него ще получат престилки Kenwood, а за 5-ма от най-активните - ръкавица Kenwood. И това не е всичко, в края на играта най-бързият от всички участвали и подредили поне 1 пъзел правилно ще си спечели един от нашите страхотни Triblade - пасатори, най-активният от вас натрупал най-голям брой точки и сглобил поне 1 пъзел през четирите седмици ще получи като награда кухненски робот на Kenwood, а тримата след него - Кулинарна библия на Кенууд.

1 Коментари

  1. Играта "Сглоби KENWOOD" отново е активна! Поради новите настройки, старите резултати бяха анулирани, за което се извиняваме, но пък сега ви очакват още повече забавления и по-яки пъзели! :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара