Фотоконкурс „Виктория, моето незабравимо пътуване и спокойствието, което заслужавам“

Краен срок - 6 юни 2012


Пътешествията са любимо занимание за свободното време на всеки от нас! Как, с кого и къде ще пътуваме, какъв избор ще направим за нашата мечтана ваканция или пътешествие са въпросите, които ни вълнуват доста време преди самото пътуване. И в това е очарованието на подготовката за незабравимото пътуване. Предпочитаното място и дестинация ни завладяват изцяло и не спираме да мечтаем!

Качете снимка от Ваше пътуване и участвайте във фотоконкурса „Виктория“, моето пътуване и спокойствието, което заслужавам“. Всеки, публикувал снимка ще спечели брандирани награди, а първите три снимки, събрали най-много гласове, ще спечелят един от трите брандирани подаръка, предоставени от ЗАД „Виктория“:

* Първа награда: брандиран чадър
* Втора награда: брандирана тениска
* Трета награда: брандиран ключодържател


Условия за участие в конкурса:

1. Всеки потребител има право да изпрати само една снимка.

2. Снимката трябва да е свързана с дестинация или място, което лично сте посетили.

3. Снимката трябва да показва красотата и спокойствието, с което Ви дарява пътуването или мястото, което сте посетили.

4. Не се приемат нецензурни снимки.

5. Няма да се приемат снимки-колажи.

6. Няма да се приемат крадени снимки от други сайтове. Ако се установи кражба, съответният участник ще бъде дисквалифициран.

7. Приемат се само снимки на участници над 18 години.

8. Служители на ЗАД „Виктория“ и техните семейства не могат да участват.

9. Потребителите гласуват за публикуваните снимки и първите три, събрали най-много гласове печелят в конкурса „Виктория, моето незабравимо пътуване и спокойствието, което заслужавам“ съответно I, II и III награда. Всички останали, публикували снимки получават „утешителни“ награди – брандирани химикалки.

10. ЗАД „Виктория“ ще се свърже с печелившите в конкурса за връчването на наградите чрез контактите, предоставени в регистрационната форма за участие в конкурса.

Post a Comment

По-нова По-стара